Laborant, Danmark Protein - Nr. Vium

Vil du være en del af et dedikeret og fagligt kompetent laboratoriemiljø ? Så er du måske den laborant, vi søger til vores laboratorium i Nr. Vium. Vi er over 425 medarbejdere i en topmoderne og højteknologisk virksomhed, der producerer valleprotein, laktose og hydrolysater til en bred vifte af levnedsmidler. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien.

På laboratoriet er vi 46 medarbejdere fordelt på en kemisk og en mikrobiologisk afdeling. Du vil få din arbejdsgang i begge afdelinger.

Analyse og kvalitetssikring

I tæt samarbejde med dine kolleger i laboratoriet sikrer du, at kvaliteten af vores produkter altid lever op til myndighedernes, kundernes og Arla Foods Ingredients´ høje krav. Din primære opgave vil være, at udarbejde både mikrobiologiske og kemiske/fysiske analyser på råvarer, halvfabrikata og færdigvarer. Derudover deltager du i diverse ad hoc-opgaver. I det hele taget kan du se frem til en alsidig hverdag, der byder på en bred vifte af faglige udfordringer.

Kvalitetsbevidst og samarbejdsorienteret

Du er uddannet laborant og er god til IT. Kendskab til Maldi og PCR  er en fordel. Du er en holdspiller med stort gåpåmod og godt humør, ligesom du formår at arbejde selvstændigt og løse dine opgaver til tiden – selv i pressede situationer. Du skal have en høj grad af fleksibilitet og være parat til at omstille dig til nye opgaver, da laboratoriets opgaver ofte afhænger af produktionen, som kører døgnet rundt.

For dig er det en selvfølge og helt naturligt, at du udfører dit arbejde omhyggeligt og med stor fokus på kvalitet, sikkerhed og ansvarlighed. Med din arbejdsomhed, gode samarbejdsevner og positive tilgang til opgaverne, er du desuden i stand til at gøre en forskel i hverdagen og bidrage aktivt til vores gode arbejdsklima.

Ansøgning og kontakt

Du bedes venligst søge stillingen senest 15. oktober 2018. Ansøgninger vurderes og samtaler afholdes løbende, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til QC manager Hanne Rasmussen 72177871. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNP 

Denmark