Vedligeholdsteknikere, Mejericenter - Hobro

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Hobro Mejericenter til at køre i højeste gear?  Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Hobro Mejericenter, der er i rivende udvikling og i øjeblikket udvider sit sortiment ved at producere specialprodukter som creme fraiche, yoghurt og skyr oven på normale hvidmælks produkter, i alt 160,000 tons. Hobro Mejericenter er et moderne og teknologisk avanceret sted, som også huser lager-og distributionscenter.

Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr.

Om jobbet

På Hobro Mejericenter er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Afhængigt af din baggrund får du speciale indenfor mekanik. Ikke to dage er ens og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag. Vi arbejder efter en arbejdsplan med 8 ugers rul, der indeholder både dag, nat og weekendarbejde.

Hvem er du?

  • Din praktiske erfaring er ikke afgørende, da vi giver dig den nødvendige oplæring og efteruddannelse.
  • Du er uddannet smed eller maskinarbejder
  • Du har en ansvarlig og opsøgende tilgang til dit arbejde
  • Desuden er du åben og serviceminded og besidder gode samarbejdsevner
  • Du indgår i et team med 12 vagtgående serviceteknikere, der alle går til opgaven med både højt humør og professionalisme.

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab. Som vedligeholdstekniker på Hobro Mejericenter vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din daglige udvikling.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Site Director Jan Vraa Mikkelsen, på tlf.: 72 22 94 01

Please apply via this link.

 

Denmark