Vedligeholdsteknikere, Mejericenter - Christiansfeld

Har du en stor indsigt i teknisk fejlfinding, og vil du bruge dine talenter inden for El eller Mekanik? Så er du måske en af vores nye vedligeholdsteknikere på Christiansfeld Mejericenter.  

”Her er du virkelig med til at optimere produktionen ved at holde alle tandhjulene i gang. På den måde bliver vi hele tiden endnu bedre, end vi er i dag,” fortæller vedligeholdschef Martin Skødt. 

Om jobbet 

På Arla Christiansfeld Mejericenter bliver du en del af vedligeholdsteamet, hvor du dagligt bliver teknisk udfordret gennem fejlsøgning og udbedring af både mekanisk og el-teknisk karakter. Her får du indsigt i mange forskellige, komplekse maskiner, og du kommer bl.a. til at: 

  • udføre teknisk fejlfinding på proces- og pakkeriudstyr, frekvensreguleringer og andre styringskomponenter lave mekanisk fejlfinding og reparation, fx udskiftning af lejer eller ventil- og pumpereparation 
  • varetage daglig vedligehold af maskinparken samt løse ad hoc-opgaver 

Vi søger to medarbejdere: en der har en stærk el teknisk baggrund og en med en stærk mekanisk baggrund. Du bliver en fast del af et stærkt hold, og du vil efter oplæring indgå i vores vagtordning, samt natarbejde. 

Hvem er du? 

Du er uddannet elektriker, automatikfagtekniker, automatikmekaniker eller tilsvarende, og du har en naturlig sans for fejlfinding og kvalitet. Derudover har du: 

  • Med fordel erfaring med Siemens-produkter, step 7, Tia portal. 
  • Erfaring med procesudstyr 
  • Procesforståelse og forstår vigtigheden af en høj oppetid 
  • Viljen og evnerne til at arbejde selvstændigt, tage ansvar og løse dine opgaver korrekt og sikkert 

Hvad tilbyder vi? 

Hos os får du højtkvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer. Du indgår i et team af gode, loyale kolleger, som alle arbejder hårdt på at løse de afvekslende opgaver og dermed holde mejericentret kørende i døgndrift. Så vil du være med til at lave verdens bedste konsumprodukter? 

Ansøgning og kontakt 
Hvis denne stilling lyder som noget for dig, så bedes du sende din korte ansøgning og CV på nedenstående link. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maintenance Manager Martin Skødt på tlf. 7356 2447.  

Ansøg venligst via dette LINK 

Denmark