Vedligeholdsteknikere, Esbjerg Mejeri - Esbjerg

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Esbjerg Mejeri til at køre i højeste gear?  så søg en af de 2 stillinger som vedligeholdsteknikere på Esbjerg Mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Matilde® produkter.

Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr.

Om jobbet

På Esbjerg Mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Afhængigt af din baggrund får du speciale indenfor mekanik. Ikke to dage er ens, og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag. Du indgår i en arbejdsplan med 7 ugers dagvagter, 1 aftenvagt, 2 ugers nattevagter og 3 weekendvagter. Hver sjette uge har du fri.

Hvem er du?

Din praktiske erfaring er ikke afgørende, da vi giver dig den nødvendige oplæring og efteruddannelse.

  • Du er uddannet smed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende
  • Du har en ansvarlig og opsøgende tilgang til dit arbejde
  • Desuden er du åben og serviceminded og besidder gode samarbejdsevner

Du indgår i et team med 18 dedikerede vedligeholdsteknikere, der alle går til opgaven med både højt humør og professionalisme.

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab. Som vedligeholdstekniker på Esbjerg Mejeri vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din daglige udvikling med efteruddannelse/kurser.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du bemærke, at ansøgningsfristen er den 12. maj 2019. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdsteknikere” og send den til Arla Foods, Esbjerg Mejeri, Kvaglundvej 84, 6705 Esbjerg eller til ruje@arlafoods.com.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Vedligeholdschef Ole Andersen på tlf.: 72 22 94 52 eller ole.andersen@arlafoods.com.

#LI-DNI

Denmark