Vedligeholdstekniker til Taulov Mejeri - Fredericia

Har du teknisk snilde, og vil du være med til at få vores højteknologiske pakkeriudstyr til at køre i højeste gear?

”Her investerer vi ikke kun i det nyeste udstyr – vi investerer også i din fremtid. Så du får virkelig mulighed for hele tiden at udvikle dig gennem både hverdagens opgaver, kurser og efteruddannelse,” fortæller teamleder Robert Ibsen, som du refererer til.

Om jobbet
På Taulov Mejeri ved Fredericia holder vores 275 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 32 andre dygtige kolleger sætter ind og tager hånd om de mest komplekse tekniske problemer på tværs af hele mejeriet, så vi altid kan holde en høj oppetid. Du kan derfor se frem til en hverdag, hvor du:

  • vedligeholder og reparerer proces- og pakkeriudstyr
  • bidrager til forebyggende vedligehold og optimering af udstyret gennem forbedringsforslag
  • laver fejlfinding på PLC-styringer.

Stillingen indebærer skiftende arbejdstider i form af dag-, aften-, natte- og weekendvagter. Vagterne fordeles over et 6 ugers rul, der udover hverdagsfridage også indeholder en friuge.

Hvem er du?
Du er vant til at træffe beslutninger og tage ansvar, da du løser opgaver på mejeriet, som kan have både produktionsmæssige og økonomiske konsekvenser. Derudover kan du bevare overblikket og holde humøret højt – også i pressede situationer. Derudover har du:

  • en uddannelse som automatiktekniker eller lignende og har erfaring med automatiske anlæg
  • kendskab til PLC-styring af maskiner og robotter, og har du kendskab til Beckhoff og Siemens, er det en fordel
  • god procesforståelse og forståelse for vigtigheden af en høj oppetid.

Hvad tilbyder vi?
Her bliver du en del af et meget dedikeret og pligtopfyldende team, der støtter hinanden og træder til, når der er brug for det. Vi er gode til at balancere mellem god værkstedshumor og hårdt arbejde – men vi har altid fokus på at løse opgaverne hurtigt, godt og sikkert. 

Ansøgning og kontakt
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for vedligehold og pakkeri Robert Ibsen på tlf. 9131 5407. Vi indkalder til samtaler løbende, så søg allerede i dag. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker”, og send den til robert.ibsen@arlafoods.com. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Sweden