Vedligeholdstekniker til natarbejde, Hobro Mejericenter

Vi er på udkig efter en medarbejder, der kan hjælpe os med at vedligeholde og reparere vores anlæg. Så har du indsigt i teknik,  el og automatik, er du måske vores næste kollega. Du bliver ansat på Hobro Mejericenter, der er en af Hobros store arbejdspladser med 370 medarbejdere. Vi er en moderne og højteknologisk virksomhed, der producerer konsummælk og syrnede produkter.

Du sikrer høje oppetider for produktionen

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Derfor er en af dine vigtigste opgaver at være på pletten, når der skal foretages nødreparationer. Sammen med resten af teamet sikrer du, at produktionen kører optimalt ud fra et teknisk perspektiv. I den forbindelse kommer du til at vurdere og udføre forskellige typer opgaver, såsom forebyggende vedligehold, fejlfinding, reparation og optimering på anlæggene.

Du vil med tiden stifte bekendskab med mange forskellige maskiner og udstyr såsom pakkemaskiner, tappemaskiner, køleanlæg og kedler.

Efter en oplæringsperiode kommer du til at indgå i vagtordningen, og din faste arbejdsdag vil herefter primært bestå af nattevagter.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du har en teknisk uddannelse som automatikfagtekniker eller elektriker med styring- og reguleringsbaggrund eller tilsvarende erfaring gennem anden uddannelse.

Uanset din faglige baggrund har du erfaring med fejlfinding og reparation på produktionsudstyr.

Det er vigtigt, at du tør træffe beslutninger og tage ansvar, samtidig med at du er en god holdspiller, der kan samarbejde med kolleger på tværs af centeret. Med din positive og robuste natur arbejder du desuden med overblik og godt humør – også når vi har allermest travlt. Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye problematikker og løse dem hurtigt, sikkert og korrekt.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 4. december. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til Arla Foods , Skivevej 39-41, 9500 Hobro, Att: Michael Bruun eller til  michael.bruun@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til vedligeholdschef Michael Bruun på tlf. 96577060. 

Denmark