Vedligeholdstekniker til Hobro Mejericenter | Arla

Vedligeholdstekniker til Hobro Mejericenter

Har du indsigt i teknik, el og mekanik? Så er du måske vores næste kollega på Hobro Mejericenter, hvor vi er på grund af udvidelse af vores produktion er på udkig efter flere medarbejdere, der kan hjælpe os med at vedligeholde og reparere vores anlæg.

På mejeriet producerer vi konsummælk  og syrnede produkter. Vi er lige nu i projektfasen for modtagelse af yderligere syrnet produktion i form af yoghurt og Creme Fraiche.

Du sikrer høje oppetider for produktionen

En høj oppetid og kvalitet er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål.

Sammen med resten af teamet sikrer du, at produktionen kører optimalt ud fra et teknisk perspektiv. I den forbindelse kommer du til at vurdere og udføre forskellige typer opgaver, såsom forebyggende vedligehold, fejlfinding, reparation og optimering på anlæggene.

Du vil med tiden stifte bekendtskab med mange forskellige typer af maskiner og udstyr såsom procesudstyr, tappemaskiner og robot palleteringsanlæg.

Efter en oplæringsperiode kommer du til at indgå i vagtordningen, med tilkaldevagt. Din faste arbejdsdag vil herefter blive fastlagt. Der er tale omkring stillinger til nathold, daghold og muligvis eftermiddagshold.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du har en teknisk uddannelse som automatikfagtekniker, mekaniker, industrielektriker,  eller har tilsvarende erfaring gennem anden uddannelse eller erfaring som reparatør. Uanset din faglige baggrund har du erfaring med fejlfinding og reparation på produktionsudstyr.

Det er vigtigt, at du tør træffe beslutninger og tage ansvar, samtidig med at du er en god holdspiller, der kan samarbejde med kolleger på tværs af centeret. Med din positive og robuste natur arbejder du desuden med overblik og godt humør – også når vi har allermest travlt.

Du er i stand til hurtigt at sætte dig ind i nye problematikker og løse dem hurtigt, sikkert og korrekt.

Virksomheden anvender Lean, som en  naturlig del af dagligdagen, hvorfor kendskab til Lean vil være en fordel.

Ansøgning og kontakt
Vi ansætter løbende, med ansøgningsfrist den 10 august  2018. Mærk din ansøgning "Vedligeholdstekniker" og send den til Maintenance Manager Mads Holm Lundgren MHOA@arlafoods.com . Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mads Holm Lundgren på tlf. 96577060 eller på førnævnte mailadresse.                

Denmark