Vedligeholdstekniker til forsyningsanlæg Danmark Protein - Nr. Vium

Er høj service og vedligehold af tekniske installationer noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye vedligeholdstekniker til forsyningsanlæg på Danmark Protein, der er en del af Arla Foods Ingredients.

Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kolleger på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk. Vi beskæftiger ca. 425 medarbejdere og producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler i hele verden. 

Om jobbet

Et velfungerende forsyningsanlæg med tilhørende installationer er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver sammen med teamet på 4 ud over dig, at drifte, vedligeholde og reparere vores installationer, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Opgaverne vil variere og vil bl.a. være:

  • Efter oplæring at deltage i vagt
  • Vedligehold og rengøring på teknisk anlæg
  • Akutte reparationer
  • Kontakt til eksterne håndværkere
  • Deltagelse i projekter

Hvem er du?

Du har en teknisk baggrund, fx elektriker, automatikfagtekniker, smed eller tilsvarende, med en sund interesse for teknik. Gerne uddannet eller lyst til uddannelsen i drift af dampkedler og gasmotor.

Endvidere har du:

  • Flair for arbejde med PC og tilhørende programmer
  • Evnen til at arbejde selvstændigt
  • Sans for service
  • Er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang

Desuden er du en holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst. Arbejdstiden vil være fast daghold fra mandag til fredag og vagt hver 4 uge.

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med, at vi bedriver godt følgeskab. Som vedligeholdstekniker på Danmark Protein i Nr. Vium vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din faglige udvikling.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder løbende til samtale, så du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt. Vi forbeholder os retten til at lukke stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder Jan Vestergaard på tlf. 72177740.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNI

Denmark