Vedligeholdstekniker til fast daghold, Nr. Vium

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Nu har du chancen. Som vedligeholdstekniker på Nr. Vium Mejeri kan du se frem til et job, hvor du løser forskellige tekniske udfordringer og spiller en vigtig rolle i at holde produktionen kørende 365 dage om året.

Vi er et moderne og teknologisk avanceret mejeri med ca. 350 medarbejdere, der tilsammen årligt producerer ca. 45.000 tons gul ost, der sælges over hele verden.

Du vedligeholder vores produktionsudstyr, så det er i topform

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål og din opgave bliver at vedligeholde, reparere og optimere vores produktionsud­styr, så det altid kører optimalt. Det betyder, at du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Vi arbejder med LEAN og bruger SAP PM, så det vil være en fordel, hvis du har kendskab til begge.

Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i forskellige maskiner og udstyr.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du har en tværfaglig uddannelse eller mekanisk/elektrisk baggrund. Derudover er det en fordel, at du har kendskab til fødevareindustrien. Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt og har flair for at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr og komme med forbedringer, så fejl ikke opstår igen.

Du har sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en holdspiller, der tager fælles ansvar for at få opgaverne løst i samarbejde med produktionen. Du vil få grunding introduktion og oplæring i anlæg og maskiner og efteruddannelse er en naturlig del af jobbet.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 3. oktober 2017. Mærk din ansøgning “Vedligeholdsekniker” og send den til Arla Foods, Sønderupvej 24, 6920 Videbæk, att. Hans Ove Pedersen eller til HAPEN@ARLAFOODS.COM

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Team Leader Maintenance Hans Ove Pedersen på tlf. 9694 5687. 

Denmark