Vedligeholdstekniker til bygningsvedligehold på ARINCO - Videbæk

Ønsker du at sikre drift og vedligehold af bygninger og inventar? Så er dette stillingen for dig. Da vores medarbejder, som står for bygningsvedligehold har valgt at gå på pension, søger vi hans afløser.

Arla Foods ARINCO producerer mælkepulver og Child Nutrition produkter til hele verden døgnet rundt syv dage om ugen 365 dage om året. Der er ansat ca. 300 medarbejdere på mejeriet.

Vedligehold afbygninger og inventar 
Vi søger en medarbejder med håndværksmæssig baggrund til vedligeholdelses af bygninger og inventar. Du kommer til at arbejde selvstændigt, da du er den eneste medarbejder, som arbejder med bygningsvedligehold i vores vedligeholdelsesteam. Du får ansvaret for at holde mejeriets bygninger og inventar i god stand.

I din nye arbejdsdag vil du dagligt blive mødt af mange forskellige opgaver. Nogle opgaver løser du selv, og andre koordinerer du med eksterne bygningsfirmaer, som du får et tæt samarbejde med. Sammen sikrer I, at Arincos bygningsmasse lever op til Arlas høje standarder.

Eksempler på dine arbejdsopgaver er:

  • Løse div. ad hoc opgaver både inde- og udendørs i vores virksomhed
  • Indhente tilbud på div. vedligeholdelsesopgaver
  • Opfølgning på og afslutning af opgaver udført af eksterne firmaer
  • Koordinering af eksterne bygningshåndværkere
  • Tæt samarbejde med skadedyrsbekæmper og opfølgning på skadedyrsrapporter
  • Forestå opbygning af stilladser i vedligeholdelsesafdelingen
  • Rundering omkring bygninger og på tage


Du vil ligeledes deltage aktivt i vores Lean-rejse, og på sigt bliver du måske en af vores Lean-piloter.

Positiv og engageret medarbejder med sans for struktur, service og kvalitet
Du er faglært inden for byggefaget, og det vil være en fordel, men ingen betingelse, hvis du har svendebrev som tømrer.

Det er vigtigt, at du er serviceminded, arbejder struktureret og kan holde mange bolde i luften på en gang. Du har forståelse for vigtigheden i at arbejde sikkert, har gåpåmod og dine omgivelser kender dig som en person, der går forrest og tager ansvar for opgaver. 

Udover at have godt humør og en positiv indstilling, er du en fleksibel holdspiller med stort engagement, og du har lyst til at arbejde i systemer. 

Desuden kan du begå dig på skriftligt og mundtligt dansk.

Ansøgning og kontakt 
Ansøgningsfristen er 12. oktober 2018. Vi afholder samtaler løbende, så send venligst din ansøgning hurtigst muligt. Mærk ansøgningen ”Vedligeholdstekniker bygningsvedligehold” og send den til janus.schoenberg.andersen@arlafoods.com. Har du spørgsmål, så ring til Teamleder Janus S. Andersen på tlf. 99 94 20 21.

#LI-DNI

Denmark