Vedligeholdstekniker, Mejeri - Branderup | Arla

Vedligeholdstekniker, Mejeri - Branderup

Brænder du for at arbejde med el, teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og har du lysten til at arbejde inden for mejeridrift i en moderne og højteknologisk virksomhed? Så har du chancen nu som Vedligeholdstekniker på Branderup Mejeri. På mejeriet er vi 85 medarbejdere, der producerer 32.000 tons årligt Mozzarella-ost.

Fejlfinding, reparation samt forebyggende vedligehold 
En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og dine primære opgaver bliver at fejlfinde, vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid virker optimalt. Vi har en kompliceret maskinpark, og for den rette person er der rig mulighed for at blive udfordret ved løsning af fejl i nedbrud, forebyggende vedligehold og optimering af eksisterende udstyr såvel som deltagelse ved valg og indkøring af nyt. Du vil med andre ord udnytte dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Opgaverne vil primært være af elektrisk og mekanisk karakter, og du vil blandt andet have ansvar for:

  • elektrisk og mekanisk vedligehold på maskiner
  • fejlfinde på robotter, netværk, PLC og servodrivere
  • akutte reparationer i tilfælde af, at udstyr svigter eller bryder sammen
  • at udføre, planlægge og forbedre vedligehold på automationsudstyr

Produktionen kører 24/7/365, og du bliver en del af en afdeling med i alt 12 medarbejdere, der beskæftiger sig med lager, indkøb, IT, produktion, pakkeri samt kedel- og køleranlæg. Desuden vil der forekomme afløsningsopgaver på renseanlægget i weekender. 

Teknisk baggrund og kendskab til el, proces, ventiler og pumper 
Du er uddannet Smed, Elektriker, Automatiktekniker eller har en lignende uddannelse. Derudover har du beskæftiget dig med automatiske procesanlæg. Du har erfaring med el, et godt øje for at fejlfinde, og hvis du har kendskab til kedel- og køleranlæg er det er fordel.

I stillingen er det afgørende, at du formår at arbejde selvstændigt og udover at have flair for at finde elektriske og mekaniske fejl, kommer du også med forslag til forbedringer, som kan bidrage til en stabil drift. Det er desuden vigtigt, at du tør træffe egne beslutninger og tage ansvar. Samtidig er du en god holdspiller, der kan samarbejde med kolleger på tværs af mejeriet. Med din positive og robuste natur arbejder du desuden med overblik og godt humør - også når vi har allermest travlt.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 26. august. Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den via mail til Produktionschef Mick Christensen Michs@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Mick Christensen på tlf. 7622 3452.

Denmark