Vedligeholdstekniker - Kruså Mejeri

Har du sans for teknisk og mekanisk fejlfinding? Vil du arbejde med de mest moderne teknologier indenfor mejeribruget? Vil du være med til at sikre, at vores moderne produktionsudstyr kører som smurt døgnet rundt?

Om jobbet

Kruså Mejeri er et teknologisk avanceret mejeri med ca. 215 medarbejdere, der i døgndrift sikrer vores produktion af hvid ost alle årets 365 dage.

En høj oppetid er afgørende for, om vi når vores planlagte produktionsmål, og derfor får du en central rolle på mejeriet, når du sammen med vores 24 kollegaer i Vedligehold sørger for, at vores produktionsudstyr er toptunet og kører i højeste gear. Det inkluderer bl.a., at du:

  • er en aktiv spiller i forhold til at skabe en sikker arbejdsplads for dig og dine kollegaer
  • udfører forebyggende vedligeholdsopgaver på vores produktionsudstyr
  • fejlsøger på og reparerer vores maskiner ved akutte nedbrud
  • arbejder med løbende forbedringer og optimering af eksisterende udstyr

 

Du indgår i en 6-ugers vagtplan med 12-timers vagter, der inkluderer både dag- og nattevagter.

Hvem er du?

Du har en teknisk uddannelse som f.eks. Automatikmekaniker, Elektriker eller Maskinarbejder. Alternativt har du en lignende tværfaglig uddannelse med el-overbygning. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med pakkerimaskiner, robotanlæg samt ventiler og pumper. Derudover ser vi gerne, at du:

  • er klar til at lære nyt – og sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde hver gang
  • kan arbejde selvstændigt med at finde både mekaniske og elektriske fejl på udstyr og tager ansvar for at løse egne opgaver
  • har kendskab til LEAN-metoder og SAP.
  • er god til at kommunikere og sikre relevant vidensdeling på tværs i afdelingen

 

Hvad tilbyder vi?

Her bliver du en del af en effektiv og højteknologisk produktionsfacilitet, hvor vi aktivt bidrager til det gode arbejdsmiljø. Læring er en naturlig del af jobbet, og du kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder.

Du får en ansvarsfuld rolle med varierede arbejdsopgaver i et team med overskud til hinanden og med masser af godt humør. Vi er gode ved hinanden og giver naturligvis gerne en hånd med, hvor der er brug for det. Et ledelsesteam der er nærværende og sørger for at stenene bliver ryddet af vejen, og dermed sikrer at du og dine kollegaers trivsel og performance altid er i højsædet.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Teamleder Karsten Friis på 91 31 59 06.

Vi afholder løbende samtaler, men seneste ansøgningsfrist er den 15. juli 2019. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker”, og send den via mail til Sekretær Anne Bergh på anne.bergh@arlafoods.com eller til Arla Foods, Kruså Mejeri, att.: Anne Bergh, Aabenraavej 2A, 6340 Kruså.

#LI-DNI

Denmark