Vedligeholdstekniker - Holstebro Mejeri

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Holstebro Mejeri til at køre i højeste gear?  så søg stillingen som vedligeholdstekniker, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Lurpak, Kærgården og Buko produkter.

Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde intensivt med vores produktionsudstyr.

Om jobbet

På Holstebro Mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Med din baggrund får du speciale indenfor mekanik. Ikke to dage er ens og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag. Du skal arbejde i en 12 timers vagt som kører alle ugens dage, hvor det både kan være nat og daghold.

Hvem er du?

Din praktiske erfaring er ikke afgørende, da vi giver dig den nødvendige oplæring og efteruddannelse.

  • Du er uddannet smed, maskinarbejder eller lign.
  • Du har en ansvarlig og opsøgende tilgang til dit arbejde
  • Desuden er du åben og serviceminded og besidder gode samarbejdsevner

 

Du indgår i et team af dedikerede vedligeholdsteknikere, der alle går til opgaven med både højt humør og professionalisme.

Hvad tilbyder vi?

Vi ønsker at have fokus på det vigtige, tage ansvar og være proaktive samtidig med at vi bedriver godt følgeskab. Som vedligeholdstekniker på Holstebro Mejeri vil du opleve at få en spændende hverdag, hvor vi sætter fokus på din daglige udvikling.

Ansøgning og kontakt

Hvis denne stilling lyder som noget for dig, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt via nedenstående link men senest den 01.12.2019. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jørgen Pilgaard, på tlf.: 91313131.

Ansøg venligst via dette link

#LI-DNI

Denmark