Vedligeholdstekniker - Høgelund Mejeri

Brænder du for at arbejde med teknik, maskiner og forebyggende vedligehold, og kan du sørge for, at vores produktionsudstyr kører som smurt? Så kan stillingen som Vedligeholdstekniker på Høgelund Mejeri være den rette for dig. Du vil få mange tekniske udfordringer og komme til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr. Mejeriet kører 365 dage om året og vi bor i den sydlige del af trekants området.

Du sørger for, at vores produktionsudstyr kører i højeste gear

Som Vedligeholdstekniker på Høgelund Mejeri kan se frem til at blive udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder, da din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid kører optimalt. Du får altså en vigtig rolle, da en høj oppetid er afgørende for, om vi når de fastlagte produktionsmål. 

Vi arbejder med Lean og SAP, så det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til begge. Du kan se frem til et spændende job med mange udfordringer, hvor du får indblik i en masse forskellige maskiner og udstyr.

Tekniker med sans for fejlfinding, service og kvalitet

Du er uddannet Automatikmekaniker, Elektriker, Maskinarbejder eller lignende med el-overbygning. Alternativt har du en anden tværfaglig uddannelse. Det er en fordel, hvis du har beskæftiget dig med pakkerimaskiner eller robotanlæg eller har kendskab til service af ventiler og pumper.

Under alle omstændigheder formår du at arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du har sans for service, er altid klar på at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang. Desuden er du en hold spiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Du indgår i en 8 ugers turnus med vagter, hvor du kan få dag og aften samt nattevagter.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 22 Februar 2019 eller hurtigst muligt.

Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til Arla Foods, Høgelund Mejeri,

att.:

Teamleder

Frank Kristensen

Bregnehøjvej16, 6500 Vojens

frkik@arlafoods.com.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring på tlf. 73545222

Denmark