Vedligeholdstekniker, Esbjerg Mejeri

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Esbjerg Mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Matilde® produkter. Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde med det allernyeste produktionsudstyr.

Du vedligeholder vores produktionsudstyr, så det er i topform
På Esbjerg Mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Afhængigt af din baggrund får du speciale indenfor mekanik. Ikke to dage er ens og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag. Du indgår i en arbejdsplan med syv ugers dagvagter og to ugers aftenvagter, en uges nattevagt og 2 weekendvagter. Hver sjette uge har du fri.

Sans for mekanik og automatik?
Du er uddannet smed eller maskinarbejder. Din praktiske erfaring er ikke afgørende, da vi giver dig den nødvendige oplæring og efteruddannelse. Du har en ansvarlig og opsøgende tilgang til dit arbejde. Desuden er du åben og serviceminded med gode samarbejdsevner.

Du indgår i et team med 16 dedikerede vedligeholdsteknikere, der alle går til opgaven med både højt humør og professionalisme.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 6. juni 2017. Mærk din ansøgning ”Vedligeholdstekniker” og send den til Arla Foods, Esbjerg Mejeri, Kvaglundvej 84, 6705 Esbjerg eller til ruje@arlafoods.com. Har du spørgsmål kan du kontakte Vedligeholdschef Ole Andersen på 72 22 94 52 eller ole.andersen@arlafoods.com.

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?