Vedligeholdschef - Slagelse | Arla

Vedligeholdschef - Slagelse

Har du lyst til stå for den daglige ledelse af vedligehold på Slagelse Mejericenter? Et selvstændigt job med stor frihed og mulighed for at sætte dit tydelige præg på afdelingen og mejeriets udvikling og vækst. Vi har brug for din engagerende og involverende lederstil samt ekspertise inden for bl.a. sikkerheds- og miljøkrav til produktionsudstyr. Målet er at fastholde og udvikle vores høje sikkerhed og kvalitet og dermed evnen til at kunne producere fremtidens fantastiske mejeriprodukter. Vi beskæftiger cirka 380 medarbejdere, heraf 18 i vedligeholdsafdelingen. Vi producerer cirka 200 mio. kg friske mejeriprodukter (mælk, fløde, A38, yoghurt, dessertprodukter, m.v.)

Forebyggende vedligehold og fremsynet ledelse
Med reference til direktøren står du i spidsen for vedligeholdsafdelingen, der arbejder målrettet på, at mejeriets procesudstyr, serviceinstallationer og produktions-IT kører, som det skal. Du har det overordnede ansvar for, at alle forholdsregler bliver overholdt – både med hensyn til sikkerhed, miljø og tekniske standarder – og at vi leverer kvalitet til tiden og inden for budget.

 Du motiverer medarbejderne til at gøre en ekstra indsats for at mindske maskinstop og spare penge på bundlinjen. Du har derfor fokus på at coache og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at du sørger for, at de har de rigtige kompetencer til at løfte jobbet.
Som en del af mejeriets ledergruppe leverer du input til forretningsplanerne og rapporterer efter de gældende regler. Generelt har du hele tiden øjnene åbne for, hvordan vi kan gøre tingene smartere, hurtigere og mere effektivt. Du er med, hvor beslutningerne bliver taget og kan påvirke udviklingen både på mejeriet og inden for dit funktionsområde i forhold til strategi, performance og kultur.

Glæd dig til et job, hvor du sætter overliggeren højt og får frihed til at opnå dine mål.

Motiverende leder med solid teknisk ballast
Du har allerede bevist, at dine fremragende lederevner virker i praksis, da du er en erfaren leder. Du er derfor vant til at skabe resultater og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Du kan drive forandringsprocesser, har gennemslagskraft og forstår at tale med medarbejdere og kolleger på alle niveauer i organisationen. Derudover har du en teknisk uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller lignende, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra en fødevare- eller procesvirksomhed. Du har el-autorisation og behersker engelsk i skrift og tale.

 Som person sætter du sikkerhed og kvalitet i højsædet, og du har en veludviklet Lean-værktøjskasse. Du er i stand til at bevare et køligt overblik og kan optræde handlekraftigt – selv i pressede situationer.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. 
Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Site Director Ole E. Hansen på tlf. 7214 7265.

Ansøg venligst via dette LINK

*LI-HF

 

Denmark