Vedligeholdschef, Hobro

Du bliver vedligeholdschef på Hobro Mejericenter, der er et moderne mejeri med konsummælksproduktion. Hobro Mejericenter består udover selve mejeriet af både terminal og kørselsafdeling.

Ansvar for at sikre stabil drift 
Med reference til Centerchefen får du som chef for vedligeholdsafdelingen det overordnede ledelsesansvar for afdelingens medarbejdere og ansvaret for vedligeholdelsen af Hobro Mejericenters maskinpark og bygninger. Du bliver også ansvarlig for driften og vedligeholdelsen af alle forsyningsanlæg, der omfatter damp-, vand-, isvand-, el- og trykluftanlæg samt centerets renseanlæg. Formålet med jobbet er at sikre en stabil og optimal drift på alle anlæggene gennem forebyggende vedligeholdelse.

Som leder for afdelingens 15 medarbejdere har du en vigtig ledelsesmæssig opgave i at skabe et godt arbejdsmiljø og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. I den forbindelse sørger du for at udvikle dem, så vi har de rette ressourcer til rådighed i afdelingen. Gennem involvering og fokus på sikkerhed, kvalitet, levering og økonomi arbejder du målrettet på at optimere vores processer, arbejdsgange og udstyr, både i forhold til effektivitet og energibesparelser. Du kommer til at stå i spidsen for diverse tekniske projekter, og som en del af ledergruppen har du desuden et medansvar for udviklingen af Hobro Mejericenters strategi, performance og kultur.

Alt i alt kan du se frem til en meget selvstændig stilling, hvor du får stor frihed og mulighed for at sætte dit tydelige præg på afdelingen såvel som centerets udvikling og vækst.

Stærk leder med teknisk snilde
Du har en teknisk uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller lignende. Derudover har du ledelseserfaring og er vant til at skabe høj trivsel og motivere dine medarbejdere til at yde deres absolut bedste. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en anden levnedsmiddelvirksomhed og eventuelt har el-autorisation og kedelcertifikat. Du skal kunne beherske engelsk i skrift og tale. Da Hobro Mejericenter arbejder i henhold til Lean, vil kendskab til Lean være en fordel.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning snarest muligt, dog senest den 25. oktober 2017. Idet samtalerne  afholdes løbende opfordrer vi til at du søger hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef Jan Andersen på 9657 7009. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark