Vedligeholdelsestekniker på Danmark Protein – Arla Foods Ingredients Group P/S - Nr.Vium

Har du lyst til at arbejde med det allernyeste produktions- og pakkeriudstyr på en moderne fabrik i fortsat vækst? Vi har travlt og ansætter derfor flere kolleger, så vi sammen i en udvidet medarbejderstab kan nå vores mål. Du har nu chancen for at blive en af vores nye vedligeholdsteknikere på Danmark Protein i Nr. Vium ved Videbæk. Vi beskæftiger ca. 425 medarbejdere og producerer valleproteinkoncentrat og mælkesukker til en bred vifte af levnedsmidler i hele verden.

Vedligehold og reparation af produktionsanlæg
På mejeriet har vi stort fokus på vedligehold og ser det som en væsentlig faktor, da vi er meget afhængige af at holde produktionen kørende alle døgnets timer. Som vedligeholdstekniker bliver din opgave at sikre, at vores produktionsudstyr kører optimalt ved at holde vores produktionsudstyr kørende via forebyggende vedligehold samt løbende reparationer.

For at trives i rollen er det afgørende, at du brænder for at arbejde med den nyeste teknik, maskiner og forebyggende vedligehold. I stillingen vil du nemlig blive udfordret teknisk, og vi vil sikre, at du løbende har mulighed for at udvikle dig via kurser og implementering af nyt udstyr.

Omstillingsparat tekniker med fokus på kvalitet og service
Det vil være en fordel, hvis du har en teknisk uddannelse som f.eks. elektriker, mekaniker eller reparatør, men vigtigst er, at du har god teknisk forståelse og er klar til nye udfordringer.

Vi søger en grundig teknikker, som værdsætter et højt service- og kvalitetsniveau.
Vigtigst er, at du kan arbejde selvstændigt med at finde mekaniske og elektriske fejl på udstyr. Du er omstillingsparat og sætter en ære i at holde et højt kvalitetsniveau. Desuden er du holdspiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Arbejdstiden vil være fast daghold fra mandag til fredag. Derudover vil der på sigt være mulighed for at komme med i vagtordning.

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er den 24. september. Vi indkalder dog løbende til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Mærk din ansøgning ” Vedligeholdelsestekniker” og send den til Arla Foods Ingredients Group P/S, Danmark Protein, Sønderupvej 26, Nr. Vium, 6920 Videbæk eller via mail til MAJEN@arlafoods.com. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Teamleder Martin Thim Jensen på email majen@arlafoods.com eller tlf. 72177977.

 

 

Denmark