Vedligeholdelseschef, Birkum

Kan du stå i spidsen for et hold på 11 dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring fra drift og vedligehold af produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord? Vi står netop nu og søger en ambitiøs chef til vedligeholdelsesafdelingen på Arla Foods Birkum Ost.

Du bliver ansat på et moderne mejeri med 100 medarbejdere, der årligt producerer ca. 10.000 tons ost, som sælges globalt under de kendte mærkevarer Arla Buko® og Arla Lillebror Ostehaps®. Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst.

Stærke tekniske løsninger og professionel ledelse
Med reference til mejeridirektøren står du i spidsen for vedligeholdelsesafdelingen, der arbejder målrettet på, at mejeriets procesudstyr, serviceinstallationer og produktions-IT kører som det skal. Du har det overordnede ansvar for, at alle forholdsregler bliver overholdt – både med hensyn til sikkerhed, miljø og tekniske standarder – og at vi leverer kvalitet til tiden og inden for budget.

Du motiverer medarbejderne til at gøre en ekstra indsats for at mindske maskinstop og spare penge på bundlinjen. Du har derfor fokus på at coache og udvikle dine medarbejdere, samtidig med at du sørger for, at de har de rigtige kompetencer til at løfte jobbet.

Som en del af mejeriets ledergruppe leverer du input til forretningsplanerne og rapporterer efter de gældende regler. Generelt har du hele tiden øjnene åbne for, hvordan vi kan gøre tingene smartere, hurtigere og mere effektivt. Du er med, hvor beslutningerne bliver taget og kan påvirke udviklingen både på mejeriet og inden for dit funktionsområde ift. strategi, performance og kultur.

Motiverende leder med solid teknisk ballast
Du har allerede bevist, at dine fremragende lederevner virker i praksis, da du er en erfaren leder. Du er derfor vant til at skabe resultater og motivere dine medarbejdere til at yde deres bedste. Du kan drive forandringsprocesser, har gennemslagskraft og forstår at tale med medarbejdere og kolleger på alle niveauer i organisationen.

Derudover har du en teknisk uddannelse som f.eks. maskiningeniør, maskinmester eller lignende, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra en fødevare- eller procesvirksomhed. Du har El-autorisation og behersker engelsk i skrift og tale.

Som person sætter du sikkerhed og kvalitet i højsædet, og du har en veludviklet Lean-værktøjskasse. Du er i stand til at bevare et køligt overblik og kan optræde handlekraftigt – selv i pressede situationer.

Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til mejeridirektør Jesper Thomsen på tlf. 6395 6104.

Ansøg venligst via dette LINK

*LI-HF

Denmark