Vedligeholdelses supporter til Holstebro Mejeri

Har du en god teknisk forståelse samt flair for at arbejde med IT? Så bør du søge stillingen som vores nye vedligeholdelses supporter på Holstebro Mejeri.

Du vil få mange tekniske udfordringer og kommer til at arbejde tæt sammen med engagerede og dygtige kollegaer på Holstebro Mejeri. I vedligehold er vi ca. 50 medarbejdere og på hele mejeriet beskæftiger vi ca. 400 medarbejdere som hver dag samarbejder om at  producere smør og flødeost til hele verden.

Om jobbet
Som vedligeholdelses supporter samarbejder du med vedligeholdsledere og dygtige håndværkere for at holde produktionen kørende. Du medvirker til at forebyggende vedligehold sættes i system og at vedligehold afvikles til tiden og på en effektiv måde.

Største delen af din arbejdsdag foregår på kontoret bag computeren, men du vil også have din daglige gang på værkstedet og i mejeriet. Du bliver med tiden afdelingens SAP PM ekspert som altid har styr på hvornår vores udstyr skal serviceres.

Vi hjælper hinanden i afdelingen, så der vil også være opgaver vedr. indkøb, lager, dokumentation, pedel opgaver samt andre support opgaver i stillingen.

Hvem er du?
Du har en god teknisk forståelse og gerne en håndværksmæssig baggrund. Du har flair for at arbejde med computer og har nemt ved at sætte dig ind i nye programmer. 

Du er god til at kommunikere på skrift og kan kort og præcist beskrive en teknisk opgave.

Endvidere har du:

  • Bredt kendskab til vedligehold og mekanik
  • Evnen til at arbejde selvstændigt
  • Sans for service
  • Du kan begå dig på engelsk i skrift og tale
  • Erfaren bruger af Office pakken (Outlook, Word, Excel etc.)
  • Kendskab til SAP PM vil være en fordel
  • Er altid klar til at lære nyt og sætter en ære i at levere kvalitet hver gang.
  • Er struktureret og god til at skabe overblik
  • Er en hold spiller, der tager ansvar for at få opgaverne løst.

Hvad tilbyder vi?
Et spændende og afvekslende job med en stor kontaktflade til kollegaerne på hele mejeriet.

Vi har et godt sammenhold i afdelingen, tonen er uformel, hvor der også er plads humor.

Arbejdstiden vil være fast daghold fra mandag til fredag.

Ansøgning
Er du interesseret, så send dine ansøgning til JGJ@arlafoods.com. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Vedligeholdelseschef Anders Jensen på tlf.nr. 9131 3147. Der indkaldes løbende til samtaler. Opslaget har ingen deadline, men lukkes når den rigtige kandidat er fundet.

Denmark