VD-support, Stockholm

Söker du en möjlighet att få utveckla nya kunskaper, erfarenheter och bygga spännande nätverk? Söker du ett jobb med möjlighet att kombinera administration och service i en internationell miljö och helt fantastiska varumärken? Om svaret är ja så har vi ett spännande jobb att erbjuda!

Administrativ support, utveckling och projektarbete
Vi söker en administrativ support till vår VD och ibland även till övriga medlemmar i ledningsgruppen. I arbetsuppgifterna ingår att planera och koordinera VD:s kalender, boka resor, hantera reseräkningar och allmänt se till våra administrativa rutiner runt ledningsgruppen fungerar. Du hjälper till att organisera det praktiska kring möten och ser till kallelser och agendor är i sin ordning. Du kommer också att utbildas till att bli en efterlängtad super user i något av våra supportsystem

En viktig del i arbetet är också att självständigt i egna projekt förenkla och utveckla våra administrativa processer och rutiner. Vi kommer också att behöva din hjälp i andra specialprojekt som att planera och organisera inspirerande konferenser och event.

Kvalifikationer
Vi tror att du har gymnasium i botten och gärna ett par års eftergymnasial utbildning, med inriktning mot t ex administration, It eller service. Och självklart är du en van systemanvändare. Du har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är duktig på både svenska och engelska. Din personlighet är särskilt viktig för oss. Vi söker dig som proaktivt söker lösningar, har  mycket energi och en positiv attityd till både dagligt arbete och nya utmaningar.

Du är strukturerad, har en naturlig personlig integritet, stark servicekänsla och intresse för att utvecklas vidare i företaget. Flytande svenska och engelska i tal och i skrift är ett krav.

Vi erbjuder
Arla utvecklar, producerar, marknadsför, säljer och distribuerar mejeriprodukter över hela världen. Vi har produktionsanläggningar i 14 länder och försäljningskontor i ytterligare 20 länder.

Vi kan erbjuda en inspirerande roll och arbetsplats där du får möjlighet att både utveckla och utvecklas. Läs mer om oss ! https://www.arla.se/om-arla/jobb-karriar/

Din ansökan
Ansök senast den 2017-10-19. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Kontakta HRBP Maria Almlöf Johansson,073-4483437 för mer information om tjänsten.

Varmt välkommen med Din ansökan!

Ansök via denna länk.

*LI-HF

Sweden