Underhållstekniker/Elmekaniker, Kalmar

Vi söker en elmekaniker, som genom strukturerat arbete och stark egen drivkraft får vara med och säkra att vi levererar både förebyggande och akut underhåll av högsta kvalitet. Hos oss på Kalmar Mejeri får du arbeta med över 100 kollegor som tillsammans utvecklar produktionen av svenska ostklassiker såsom Grevé®, Herrgård®, Präst® och Svecia®!

Underhållsavdelningen
Idag är vi cirka 20 medarbetare på avdelningen – mekaniker, elektriker, energi, fastighet, IT-service och lokalvård/arbetskläder. En engagerad arbetsgrupp med den gemensamma utmaningen att säkra driften, optimera kapacitet och fortsätta effektivisera verksamheten. Vi arbetar även med att upprätthålla en god arbetsmiljö.

Som underhållstekniker/elmekaniker kommer du arbeta med förebyggande underhåll, felsökningar och reparationer samt montage av ny utrustning. Det gör du i nära samarbete med övriga funktioner inom driftplatsen, alltid med målet att gemensamt skapa bästa möjliga produktionstillgänglighet. Du kommer även att medverka och ta aktivt ansvar för miljö- och förbättringsarbete. Vi arbetar strukturerat enligt Leanmodellen och använder SAP som underhållssystem. Tjänsten är belägen under dagtid med viss beredskapstjänstgöring som ingår efter den initiala upplärningen.

Erfaren, ansvarsfull och initiativrik
Du har i botten en elektrikerutbildning på lägst gymnasial nivå tillsammans med kunskap/erfarenhet även från även mekaniska området. Det kombinerar du med kunskaper i automation, PLC styrningar  och en god förståelse/väl orienterad med arbete i ett underhållssystem. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan arbeta såväl självständigt som i grupp samt att du har en egen drivkraft och får saker och ting att hända. Eftersom arbetet bedrivs i olika miljöklassade lokaler i en livsmedelsindustri med gällande hygienregler är det viktigt med noggrannhet/renlighet.

Du bidrar med god ansvarskänsla, social kompetens och kvalitetsmedvetenhet och du trivs när du får samarbeta med andra för att nå resultat. Men viktigast är din initiativförmåga samt din personliga inställning till arbetet, dina medarbetare och företaget – för din och vår trivsel.

Bor du kring Kalmar eller kan tänka dig att flytta till närområdet? Vänta inte, ansök nu.

Ansökan och kontakt
Skicka ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 2017-10-06 via e-mail till per.crantz@arlafoods.com. Välkommen att kontakta underhållschef Per Crantz på 073-4231759 för information om tjänsten. Facklig representant för Livs är Thomas Jansson, tel.  070-9617748

Sweden