Underhållstekniker/Elektriker till Arla Visby - Visby

Till vårt mejeri i Visby söker vi en underhållstekniker/elektriker till underhållsavdelningen. I rollen som underhållstekniker/elektriker kommer du att arbeta med planerat och akut underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.

Du kommer att ingå i underhållsteamet, och rapportera till underhållschef.

Arbetstid är normalt dagtid med beredskap.

Några av de viktigaste arbetsuppgifterna är:

  • Att planera och utföra förebyggande underhåll.
  • Utföra akut underhåll.
  • Dokumentera i underhållssystemet.
  • Kommunikation med interna kunder och externa leverantörer.
  • Arbeta med ständiga förbättringar.
  • Delta och leda problemlösningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållstekniker samt elutbildning med behörighet B eller A. Vi har kontinuerlig drift i produktionen vilket ställer krav på  goda kunskaper, känsla och förståelse för automatiska processer vid planering och utförande av underhållet. Erfarenhet av indunstning-, tork och automatiska processer inom livsmedelsindustrin är meriterande. Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera och, i samverkan med andra, våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och självständigt. För att trivas i rollen som underhållstekniker/elektriker behöver du även ha viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, ha fokus på lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Tjänsten är vikariat i 12 månader med möjlighet till efterkommande tillsvidareanställning. Grundschemat är dagtid med beredskap. Tillträde sker så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan märkt "Underhållstekniker Visby" till tobias.nyroth@arlafoods.com.

Sista ansökningsdatum är 2019-09-30 men urval sker kontinuerligt.

För mer information om tjänsten var vänlig och ring Underhållschef Tobias Nyroth telefon 0738-52 28 58. Facklig kontaktperson för LIVS är Thomas Klang telefon 0738-52 28 64.

#LI-DNI

Sweden