Underhållstekniker, Kvibille

Är du mekaniker med erfarenheter från  processindustrin? Då är det dig vi söker till vår anläggning på Arla Foods Kvibille mejeri. Här kommer du att ingå i vårt underhållsteam som är en serviceavdelning till produktionsavdelningarna.

Kvibille mejeri tillverkar  Cheddar- och Ädelost. Vi har bevarat tradition och hantverk samtidigt som vi i dag använder modern teknik.

Underhållsarbete med fokus på samarbete och förbättringar.
Som underhållstekniker kommer du att arbeta med förebyggande och och förbättrande underhåll samt avhjälpande underhåll. Vi arbetar utifrån Lean-filosofin med ständiga förbättringar. Arbetet är dagtid, men beredskap och arbete helger ingår i arbetsschemat.

Goda kunskaper  inom process- och verkstadsarbete
Vi söker dig som har 2-4 års gymnasieutbildning med inriktning mot industriautomation eller motsvarande yrkeserfarenhet. Du har även relevant utbildning och kompetens för att jobba med mekanik och el. Har du dessutom goda kunskaper och erfarenhet av TIG-svetsning så är det meriterande. Du har erfarenhet av underhållsarbete från verkstadsindustri eller processindustri. Du är drivande och har lätt för att samarbeta och arbeta självständigt. Det är dessutom viktigt att du har förmågan att planera och prioritera samt se förbättringsmöjligheter. Du är en händig och praktisk lagd person. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Har du även erfarenheter inom olika mediasystem så som vatten/avlopp, ventilation, ånga, kyla mm. är det meriterande. Vi kommer att övergå till SAP underhållsystem och har du kunskaper inom detta är det också meriterande.

Ansökan och kontakt
Din ansökan med meritförteckning mailar du till tomas.broberg@arlafoods.com senast 2017-07-30. Skriv  ”Underhållstekniker” i ämnesfältet. Välkommen att kontakta Tomas Broberg, teknisk chef på tel: 070-6730488 för mer information om tjänsten. Facklig kontaktperson för LIVS är Theresa Malé  0768-919231.

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?