Underhållschef - Östersund

Vi söker en Underhållschef till mejeriet i Östersund. Vi söker dig som är en trygg och tekniskt kunnig person som vill arbeta med underhåll inom livsmedelsindustrin.  Som underhållschef blir du del av en anläggning med en varierande produktion. Här får du leda ett kunnigt och engagerat team och bidra till att vi utvecklar våra processer. Vill du ta dig an en utmanande roll i en spännande bransch kan det här vara rätt roll för dig.  

På Arla i Östersund tillverkar vi ca: 5000 ton ost per år. Totalt arbetar ca:65 personer här. Du kommer leda underhållsavdelning som består av två grupper med totalt tolv drivna och erfarna tekniker. Vi ansvarar för att utrustningen på mejeriet underhålls genom förebyggande och förbättrande åtgärder men också akut. Två beredskapscyklar finns som löser problemen under de tider underhållsavdelningen är obemannad. Vårt fokus är att säkerställa en hög teknisk tillgänglighet på vår anläggning då det är en mycket viktig konkurrensfaktor.

Vad innebär rollen?

Som underhållschef kommer du ansvara för att vår underhållsavdelning når uppsatta mål, där säkerhet och kontinuerlig utveckling är en förutsättning för att förbättra anläggningens tekniska tillgänglighet på ett kostnadseffektivt och säkert sätt. I din dagliga agenda ingår arbetsledning, planering och prioritering av avdelningens arbete tillsammans med våra produktionsavdelningar. I det ingår även att stötta dina medarbetare med problemlösningar samt att delta i projekt. Det blir även ditt ansvar att se till att vår avdelning har rätt kompetens och resurser genom kompetensutveckling och ett nätverk med entreprenörer.

Vem är du?
Vi söker dig med goda ledaregenskaper i kombination med teknisk kompetens.
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning med inriktning mot teknik, alternativt att du erhållit motsvarande kunskap genom din arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av underhållsarbete och är van att leda personal. Vidare har du god datorvana och erfarenhet av underhållssystem. En möjlig bakgrund är att du arbetar som samordnare eller ledare inom underhåll eller teknik. Du talar och skriver flytande på svenska och har goda språkkunskaper i engelska.

Du trivs i en roll där du får bidra med din tekniska kompetens, problemlösningsförmåga och där du får växla mellan strategiska och operativa uppgifter. Sist, men inte minst är du en naturlig ledare som inspirerar dina medarbetare att bidra till anläggningens framgångar.

Ansökan och kontakt

Ansök senast 2019-02-28. Välkommen att kontakta Mikael Backman, Site Director, 070-2195198 eller Ingmar Steenhouwer, HR Business Partner, 072-1577808 för mer information om tjänsten.

Ansök via denna länk

#LI-DNP

Sweden