Underhåll BSM/YSTERI söker mekaniker - Götene

Till vårt mejeri i Götene söker vi en underhållsmekaniker till smör och ost-tillverkningen. I rollen som mekaniker kommer du att arbeta med planerat och akut underhåll samt problemlösning och förbättringsarbete.  

Vad innebär rollen?

I rollen som Underhållstekniker på Arla kommer du att jobba med både förebyggande underhåll och akut underhåll. Tjänsten omfattar också förbättrande underhåll där du kommer att vara en viktig kugge för att vara med och finna och genomföra bra lösningar som gör att vi får en driftsäkrare anläggning.

Du kommer att ingå i underhållsteamet, och rapportera till TeamLeader Underhåll BSM/Ysteri.

Arbetstiden är i huvudsak förlagd till dagtid men eftermiddagsveckor och beredskap på natt och helg ingår i schemat.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av service och underhåll eller utbildning inom drift- och underhållstekniker. Vi har kontinuerlig drift i produktionen vilket ställer krav på goda kunskaper, känsla och förståelse för automatiska processer vid planering och utförande av underhållet. Erfarenhet av underhåll inom livsmedelsindustrin är meriterande. Då mycket av vår utrustning består av rostfritt stål ser vi gärna att du har erfarenhet av svetsning. Du har goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska.

Som person är du ansvarstagande och ordningsam med förmåga att planera och, i samverkan med andra, våga tänka nytt. Du har förmågan att skapa goda relationer både internt och externt och trivs både med att samarbeta med dina kollegor och självständigt. För att trivas i rollen som underhållsmekaniker behöver du även ha viljan att hela tiden fortsätta utvecklas, ha fokus på lösningar, ha initiativförmåga och vara flexibel.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt

Är du den vi söker? Ansök redan idag! Sista ansökningsdag är 2020-01-01 men urval sker löpande. Har du några frågor om tjänsten, vänligen kontakta Underhållschef Gunnar Johansson tel 0708157631, Facklig kontaktperson LIVS, Johan Fornegård, tel. 0705445294.

Ansök vänligen via denna länk

Ansök via denna länk

#LI-DNI

Sweden