Ufaglært logistik - og lagermedarbejder, Nr. Vium Mejeri – Videbæk

Har du styr på logistik og lager – og kunne du tænke dig at blive en del af Nr. Vium Mejeri, hvor sikkerhed, medarbejdertrivsel og kvalitet ligger øverst på prioriteringslisten? Så kunne det være dig, vi søger. Vi garanterer, at du her får mulighed for at bruge din faglighed inden for logistik og lager i et uformelt og stemningsfyldt arbejdsmiljø. 

Vi er i alt 29 i logistikafdelingen. Du bliver en del af et team, hvor vi møder hinanden med respekt og åbenhed, og hvor alle bidrager til en hjælpsom tone og god stemning.

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver på lageret kan dække alt fra ordrehåndtering til læsning af produkter samt at sørge for, at dokumenterne passer.

Dine arbejdstimer ligger i tidsrummet 06:00-18:06, og din dag forløber med følgende opgaver:

  • Du finder varer frem til ordrer – alt er lokationsstyret
  • Du hjælper til med at komme med gode løsninger til optimering
  • Du holder lageret opryddet og deltager aktivt i lean-møder
  • Du bidrager til implementering af nye arbejdsgange og løbende forbedringer

”Vi er specialister i gul ost, og vi er storproducent af det. Faktisk så store at vi årligt producerer omkring 45.000 tons kvalitetsost. Størstedelen bliver eksporteret til udlandet, så du skal være med til at sikre, at forbrugere på tværs af landegrænser kan nyde deres yndlingsoste,” siger teamleder, Jimmi Vanghøj.

Hvem er du?
Som person er du udadvendt og glad for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Du går til arbejdet med seriøsitet og påtager dig gerne ansvar for opgaverne i afdelingen. Du er fleksibel og trives med en uforudsigelig hverdag og er typen, der bevarer overblikket også når det går rigtig stærkt. 

  • Du har truckcertifikat og stor erfaring med truckkørsel
  • Du har en høj grad af datadisciplin
  • Gerne erfaring fra ekspeditionsarbejde
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til MS Office-pakken og SAP PS1 eller et andet relevant lagerstyringsprogram
  • Du skal kunne tale og forstå engelsk

Hvad tilbyder vi?
Arbejdsmiljøet er noget, vi prioriterer meget højt, hvilket gør, at du skal være en del af det proaktive arbejde i forhold til egen og kollegaers adfærd, arbejdspladsens opbygning, procedure for arbejdsprocesserne, så vi undgår ulykker.

I Arla værner vi om din personlige og faglige udvikling, og derfor sætter vi din karriere højt. Ligeledes har vi en positiv samarbejdskultur, som sikrer, at du kan udfolde dit potentiale.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg med det samme via jobnrvium@arlafoods.com og mærk mailen ”lager og logistik”. Ansøgningsfristen er 25.07.2019.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Jimmi Vanghøj, på tlf. 91 31 49 76.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denmark