Udviklingstekniker til R&D - Pilot Plant, Videbæk

Brænder du for arbejde med udviklingsopgaver og drives du af at udfordre dine faglige kompetencer inden for udvikling af mælkebaserede ingredienser, for at finde på nye løsninger og bidrage til udviklingen af nye produkter? Så har du nu mulighed for at blive udviklingstekniker hos Arla Foods Ingredients, R&D afdeling. 
Vi hører til Arla Foods Ingredients (AFI), som er en uafhængig virksomhed i Arla Foods med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Vi er midt i en rivende udvikling og har derfor behov for at ansætte endnu en kollega til vores team. Du får 60 nye kolleger, der tilsammen har ansvaret for at udvikle nye ingredienser og processer til den globale fødevareindustri. Din nye arbejdsplads ligger i Nr. Vium ved Videbæk.
Selvstændigt ansvar for gennemførelse af pilotforsøg fra A-Z
Sammen med dine kolleger i udviklingsteamet gennemfører du pilotforsøg inden for en lang række af produktområder. Du er med hele vejen, og i samarbejde med projektingeniøren udarbejder du forsøgsbeskrivelsen og planlægger forsøget. Du får herefter selvstændigt ansvar for at gennemføre forsøget i praksis og i henhold til planen, og du rapporterer løbende observationer og rå-data til projektingeniøren. 
I et vist omfang skal du også bidrage til den efterfølgende analyse af forsøgsdata. Du kommer til at indgå i et yderst innovativt og kreativt miljø, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige udviklingsopgaver og enhedsoperationer. Stillingen giver dig en bred kontaktflade både internt i afdelingen og på driftsstederne.
Du skal være med til at udvikle fremtidens fødevareindustri
Du har en baggrund som procesteknolog med speciale i mejeridrift, mejeritekniker eller mejerist kombineret med relevant erhvervserfaring fra mejeriindustrien. Desuden er det vigtigt, at du er dit ansvar bevidst og omhyggelig i dit arbejde, da dine forsøg er med til at afgøre, hvilke ingredienser der ender på markedet. Du trives i et projektorienteret miljø med mange opgaver og deadlines. Derudover har du gode samarbejdsevner, er udadvendt og har en åben tilgang til nye relationer. Med din viden, dit engagement og din kreativitet formår du at udfordre dine kolleger og bidrage til hele afdelingens udvikling. Du behersker engelsk i skrift og tale.
Ansøgning og kontakt
Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Manager Børge Kjær Nielsen på 7217 7880. 
Ansøg venligst via dette LINK
*LI-HF
Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?