Truckfører, Nr. Vium Mejeri

Vil du prøve kræfter med logistikverdenen, og har du lyst til at få masser af teknisk indsigt igennem vores arbejdsprocesser? Vi leder efter en fleksibel truckfører til vores pakkeri og lager, der får muligheden for at blive en del af en solid virksomhed med fokus på arbejdskvalitet og medarbejdertrivsel.

På Nr. Vium Mejeri kommer du til at bevæge dig rundt på tværs af afdelinger, så du kommer til at samarbejde og lære fra mange forskellige kolleger. De er alle sammen rare og hjælpsomme, for hos os er gensidig respekt og godt kollegaskab i fokus.

En rullende hverdag mellem afdelinger
I din nye arbejdsdag har du fokus på din truck og vores lager, pakkeri og IT-system. Du kører frem og tilbage mellem pakkeri og lager, alt imens du sørger for, at dine fysiske flytninger også bliver registreret korrekt i vores systemer. Dine arbejdsdage kan ligge på alle ugens dage, og vi ser gerne, at du kan arbejde på alle døgnets timer, hvis travlheden kræver det i ny og næ. Mere specifikt har du til opgave at:

  • servicere vores pakkeri
  • trække emballage ud og transportere det mellem pakkeri og lager
  • køre paller – både de tomme og dem, der er fyldt med ost.

”Vi håndterer virkelig store mængder hver dag – og det bliver du en del af. Hver eneste dag kører der ca. 30 tankbiler med råmælk ind fra landmændene, ligesom vi sender ca. 800 paller med ost ud af huset. Så her får du en rigtig god indsigt i logistikverdenen – fra det maskintekniske til planlægning af hverdagen,” siger Teamleder Jesper Jensen.

Er det dig, vi leder efter?
Der kan være flere indgange til stillingen. Måske er du i gang med et sabbatår og vil prøve kræfter med teknik og logistik i en større virksomhed. Måske lyder jobbet bare interessant – og du er klar til en hverdag, hvor du skal være fleksibel. Vi vil gerne lære dig op – vigtigst af alt er, at du er punktlig og ansvarlig. Det har vi nemlig brug for, at du er. Dine kvalifikationer:

  • Du har truckcertifikat og gerne erfaring med sidevejstruck – hvis ikke, har du lyst til at tage certifikatet på et 7-dages AMU-kursus
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP og Office-pakken
  • Du har lysten og nysgerrigheden til at opleve en verden af logistik
  • Du er mødestabil og forstår at holde fokus på dine arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg med det samme via jobnrvium@arlafoods.com og mærk mailen ”Truckfører i lager og logistik”. Ansøgningsfristen er den 25. oktober 2017.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Teamleder Jesper Jensen på tlf. 91 31 48 87.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Denmark