Truckförare/Utlastningen summer 2020 - Vimmerby

På Arla Foods i Vimmerby behandlar vi mjölk till pulverprodukter för flera olika kundsegment i en modern processanläggning. Vår anläggning tar emot ca 13 miljoner kilo mjölk/vecka.

Vi söker nu truckförare till Utlastningsavdelningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.
Truckförare. Lastning och lossning av gods med utgångpunkt från order och arbetsplan samt allmänt förekommande  lagerarbete. Skall ersätta ordinarie personal i emballagelagret när den har semester eller annan frånvaro. Registrering sker i Logia. Vi arbetar strukturerat med  förbättringsarbete enligt Lean. Du ingår i ett team som tillsammans ansvarar för de dagliga uppgifterna så även att följa och ta ansvar för gällande hygien och arbetsrutiner. Jobbet kan vissa perioder bli intensivt och uppfattas som stressigt. Övertid förekommer till och från och detta bestäms då oftast med kort varsel.

Krav:
Truckkort. Stor erfarenhet av lastning och praktisk truck- lagerarbete. Du som söker ska ha fyllt 18år. Du har godkända betyg i svenska, engelska och matte och behärskar svenska i tal och skrift.
Samt har en viss datavana. Tyska eller annat språk är en merit.
Bred kunskap i LOGIA WM-System är en stor fördel.

Som person är du positiv, noggrann samt flexibel och initiativrik. Du arbetar lika bra i samarbete med andra som självständigt och bidrar aktivt till att skapa goda relationer och ett gott arbetsklimat. Inom Arla Foods, Vimmerby  är engagemang, samarbete, kreativitet och ansvarskänsla viktiga värdeord, vilka även bör kännas naturliga för dig.   

Frågor:
Logistikchef Mats Nilsson, tel:  0768-72 52 53.
Gruppledare: Ida Karlsson tel: 0768-72 55 10
Facklig kontaktman. Benny Alvarsson.  0721-57 78 35

Ansök via denna länk
 
#LI-DNI
 
Sweden