Truckförare/Lagerarbetare, Götene

Arla Foods i Götene söker truckförare/lagerarbetare till produktion lagring. Avdelningen hanterar förpackade matfettsprodukter för palletering/depalletering via robotar och pallastare för vidare leverans till vårt hög lager eller till egen lagring/utlastning. Dessutom sköter avdelningen in/utleveranser av insatsvaror till tillverkning/förpackning. Produktionen sker flödesorienterat mellan mejeriets avdelningar vilket ställer höga krav på produktionsstabilitet.

Arla Foods i Götene består av Götene Ost&Alexander och Götene Smör&Blandprodukter. Här produceras ca 62000 ton smör och matfettsblandningar med varumärken som Svenskt Smör, Bregott, Smör- och rapsolja, Lätt&Lagom, samt ca 19000 ton ost med varumärken som Wästgötakloster, Billinge och Riddarost.

Arbetsuppgifterna är varierande, mycket truckkörning ingår, försörjning av tillsatser och förnödenheter mot tillverkning/förpackning samt inrapportering i SAP.

Du är ansvarstagande, självständig, har vilja, nyfikenhet och förmåga att sätta dig in i våra rutiner samt att du vill vara med och utveckla avdelningen genom ständiga förbättringar via LEAN . Som person är du praktiskt lagd, och mycket serviceinriktad.

Arbetsform: Tillsvidare, 3-skift.(Natt, Em, Fm, Dag)

Tillträde: Snarast

Du ska ha erfarenhet från lagerarbete samt förståelse för försörjning av förnödenheter. Truckkort är ett krav. Erfarenhet av Word och Excell är ett plus.

Ansökan och kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Andersson, Ledare Lagring, 073 334 50 71. Facklig kontaktperson för Livs är Kent Daniel Edvardsen, 076 8936298. Skicka ansökan med CV och personligt brev till ingamay.arvidsson@arlafoods.com senast 2017-09-03.

Sweden

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?