Tørblander til Arinco - Videbæk

Vil du være med til at optimere arbejdsgangene på et moderne mejeri, som har den allernyeste og yderst specialiserede teknologi? Så er her chancen. På ARINCO i Videbæk, hvor produktionen af mælkepulver og Child Nutrition-produkter er i gang døgnet rundt syv dage om ugen, mangler vi lige nu en medarbejder til vores Tørblanderi.

Om jobbet
Som tørblander betjener du vores blandeanlæg og er med til at sikre et konstant flow af produkter til vores pakkeri. Det sker ved daglig planlægning og afvikling af ordrer i afdelingen samt løbende driftsoptimering i form af behandling af diverse driftsdata og nøgletal.

  • Du vil derudover få varierende opgaver så som afvejning af ingredienser, varemodtagelse og betjening af produktionsanlægget
  • Som medarbejder i Tørblanderiet vil du få en spændende hverdag, hvor tingene til tider går stærkt, og mulighederne for faglig og personlig udvikling er store

Hvem er du?
Du kommer til at arbejde i et team af 3 personer. Da dit nye arbejdsmiljø er præget af løbende forandringer, skal du være robust og kunne holde hovedet koldt – selv når du har travlt.

  • LEAN kendskab er klart en fordel
  • Du har IT-kendskab på brugerniveau og er god til at formulere dig i skrift og tale
  • Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav for den rette person
  • Det er vigtigt, at du er forandringsparat, omhyggelig og kvalitetsbevidst
  • Endelig er du fleksibel, positiv og du bidrager til at skabe et godt arbejdsklima

Du kommer til at arbejde efter en turnusplan, som er fordelt på døgnets 24 timer og ugens 7 dage og afregnes efter holddriftsaftalen.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 29. maj 2019. Mærk din ansøgning ”Tørblander” og send den til Arla Foods ARINCO, Mælkevejen 4, 6920 Videbæk, att. Claus Hopff eller til: claho@arlafoods.com. Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Denmark