Transport Team Leader till Arla - Stockholm

Vad innebär rollen

Stockholm distribution ansvarar för Arlas distribution av produkter till kunder i Mälardalen. Vi har en verksamhet som sträcker sig över ett stort geografiskt område, men som primärt är baserat ut från Stockholm (Kallhäll), Visby och Örebro. Ditt huvuduppdrag blir att leda en grupp medarbetare på runt 25 chaufförer stationerade i Stockholm. Utöver det ingår det också i tjänsten att vara med och leda den totala verksamheten genom att vara en del av ledningsgruppen samt att driva förbättringsprojekt, vilket skapar en intressent bredd och helhetsbild. Tjänstens geografiska placering är Kallhäll, Stockholm.

Övergripande ansvarsområden:

  • Lednings-, personal- och arbetsmiljö-ansvar
  • Förändring- & Förbättrings-projekt/arbete
  • Generellt ledarskap som medlem i ledningsgruppen för Stockholms distribution.

Du kommer att ingå i Stockholm Distribution, som är en del av Sweden Logistics, samt en del av Stockholms mejeri. Det här ger dig stora möjligheter att både bredda ditt nätverk och fördjupa din kompetens inom logistik och supply chain, vilket bygger en bra plattform för en framtida karriär inom Arla.

Erfarenhet och kompetens  
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en bevisat bra ledare som kan inspirera, engagera och leverera. Det är viktigt att du är bekväm i ditt ledarskap, med allt vad det innebär, samt att driva förändringar och ständiga förbättringar i verksamheten.

Det är meriterande, men inget krav, med högskoleutbildning inom Logistik eller liknande, erfarenhet från transportindustrin samt relevanta erfarenhet från mejeri/konsumentprodukter och/eller Dagligvaruhandeln.

Som person ser vi gärna att du är självgående och utmanande samtidigt som du är strukturerad. Du har en väldigt god kommunikativ förmåga och social kompetens. Du trivs i en roll där du får leda och ta ansvar, men också verka i ett större team och utveckla verksamheten till att nå framtida resultat.Vi förutsätter att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Vad erbjuder vi?

Arla är ett globalt bondeägt företag som arbetar ”från bondgården till tallriken”. Vi är marknadsledare inom vårt område och stolta över vår verksamhet som genomsyras av mångfald och stora ambitioner. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda utmanande arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Create the future – Grow with Arla

Ansökan och kontakt
Ansök senast 2019-06-30. Vi kommer att hantera ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information kring tjänsten är ni välkomna att kontakta rekryterande chef, Mikael Schultz, Director SE Transportation, på telefon +46706381685

 

Ansök via denna länk  

Sweden