Transport Team Leader, Stockholm/Örebro

Är du vår nästa Transport Team Leader inom ARLA? Ta då chansen och anta utmaningen som ledare för en del av vårt distributionsflöde och våra chaufförer. Du kommer ingå i ett team på totalt 160 personer och tack vare ditt driv och engagemang kommer du att vara en viktig del på vår resa att förbättra vår kundservice, säkerhet och transportkostnader.

Leda
Stockholm distribution ansvarar för Arlas distribution av produkter till kunder i Mälardalen. Vi har en verksamhet som sträcker sig över ett stort geografiskt område, men som primärt är baserat ut från Stockholm (Kallhäll), Visby och Örebro. Ditt huvuduppdrag blir att leda en grupp medarbetare på runt 25 chaufförer, varav hälften är stationerade i Örebro, och hälften i Stockholm. Utöver det ingår det också i tjänsten att vara med och leda den totala verksamheten genom att vara en del av ledningsgruppen, ha arbetsmiljöansvar för Örebro terminalen samt att driva förbättringsprojekt, vilket skapar en intressent bredd och helhetsbild. Tjänstens geografiska placering är Kallhäll, Stockholm, och kräver resor till Örebro runt 2 dagar i veckan.

Övergripande ansvarsområden

  • Lednings-, personal- och arbetsmiljö-ansvar
  • Förändring- & Förbättrings-projekt/arbete
  • Generellt ledarskap som medlem i ledningsgruppen för Stockholms distribution.

Du kommer att ingå i Stockholm Distribution, som är en del av Sweden Logistics, samt en del av Stockholms mejeri. Det här ger dig stora möjligheter att både bredda ditt nätverk och fördjupa din kompetens inom logistik och supply chain, vilket bygger en bra plattform för en framtida karriär inom Arla.

Erfarenhet och kompetens  
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en bevisat bra ledare som kan inspirera, engagera och leverera. Det är viktigt att du är bekväm i ditt ledarskap, med allt vad det innebär, samt att driva förändringar och ständiga förbättringar i verksamheten.

Det är meriterande, men inget krav, med högskoleutbildning inom Logistik eller liknande, erfarenhet från transportindustrin samt relevanta erfarenhet från mejeri/konsumentprodukter och/eller Dagligvaruhandeln.

Som person ser vi gärna att du är självgående och utmanande samtidigt som du är strukturerad. Du har en väldigt god kommunikativ förmåga och social kompetens. Du trivs i en roll där du får leda och ta ansvar, men också verka i ett större team och utveckla verksamheten till att nå framtida resultat.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

I rekryteringen värdesätter vi de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Ansökan och kontakt
Ansök senast 28/11-2017. För ytterligare information om tjänsten, välkommen att kontakta:
Fredrik Gemfors, Senior Distribution Manager, på tel: +46 76 – 88 23 156.
Facklig kontaktperson för Ledarna är Sigurd Stenström, på tel: +46 70 – 56 54 708.

·         Lednings-, personal- och arbetsmiljö-ansvar

·         Förändring- & Förbättrings-projekt/arbete

·         Generellt ledarskap som medlem i ledningsgruppen för Stockholms distribution.

Ansök via denna länk.

*LI-HF

Sweden