Transport manager, Sjælland

Er du klar til næste skridt i karrieren i en lederstilling, hvor du står i spidsen for 2 kørselsafdelinger? Her får du en unik rolle i at optimere vores distribution på Sjælland og gøre den fleksibel i forhold til fremtidige kundekrav og teknologi.

 

Vi står over for nye udfordringer i vores distribution på Sjælland. Mere online handel, nye typer butikker, nye typer biler samt CO2- og støjreduktion gør, at vi skal retænke vores måde at arbejde på. Og vi skal arbejde som én unit på tværs af 2 lokationer. Her kommer du til at spille en vigtig rolle i at lede og drive forandringer for dygtige medarbejdere, som ser frem til, at du udfordrer dem, sparrer med dem og viser vejen frem,” fortæller senior transport manager Uffe Sonne Pedersen.

 

Om jobbet

Du får en nøglerolle i fremtidens innovative udvikling af Arla Foods. Som leder for mere end 150 kompetente og engagerede medarbejdere på 2 lokationer (Slagelse og Ishøj) får du til opgave at eksekvere planer og aktiviteter, der sikrer en effektiv distribution af alle vores produkter på det sjællandske marked.

 

Med base på en af de 2 lokationer sørger du – med vores kunder for øje – for at forbedre, effektivisere, procesoptimere og håndtere mange krav fra adskillige interessenter/stakeholders.

 

På hver lokation har du 2 kørselsledere, en håndfuld assistenter og ca. 70 chauffører, som står klar til at løfte opgaven med dig. Hertil kommer en fleet-afdeling med egne værksteder, som sikrer, at lastbiler, trailere og materiel altid er klar til brug.  

 

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 

  • sikre, at den til enhver tid aktive medarbejderstyrke er optimal i forhold til nødvendige ressourcer samt koordinere nye tiltag og aktiviteter mellem øvrige afdelinger
  • sikre kvaliteten i alle teams, herunder ansættelse og udvikling af dine medarbejdere
  • være ansvarlig for økonomi og opfølgning/udvikling af KPI’er, rullende forecasts, performance m.m.
  • deltage i udvikling af Arla Foods’ transport og distributionsnetværk i tæt samarbejde med kunder, vores salgsorganisation og andre interne afdelinger (kørselsafdelinger)
  • forhandle og udvikle transport- og distributionsaftaler med eksterne underleverandører.

 

Hvem er du?

Som person kan du lide en dagligdag med mange forskellige opgaver. Som leder har du fokus på resultaterne men er samtidig udadvendt, synlig og kan kommunikere i øjenhøjde, så du inddrager dine medarbejdere.

 

Desuden har du ambitioner på både dine egne og medarbejdernes vegne, og du forstår betydningen af struktur og planlægning samt detaljer og deadlines. Endvidere har du forståelse og interesse for, hvad der rører sig i øvrige forretningsenheder.

 

  • Du har en baggrund inden for logistik, supply chain management eller lign. samt erfaring med driftsledelse, evt. fra FMCG.
  • Du har et vist kendskab til og praktisk erfaring med problemidentifikation og problemløsning – eventuelt igennem brug af lean-metoder.
  • Du har erfaring med målstyring.
  • Du har god ledelseserfaring med hands-on og praktisk personaleledelse – endvidere har du nogen erfaring med projektledelse.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en matrix-organisation, hvor dagligdagen indeholder kontakt med mange forskellige interessenter.

 

Hvad tilbyder vi?

Du får en stilling med karrieremuligheder og stor berøringsflade – internt såvel som eksternt til marked, kunder m.fl. Desuden får du en ganske unik mulighed for at deltage i udviklingen af én af Danmarks stærkeste distributionsmaskiner, hvor alle dine faglige såvel som personlige kvaliteter kommer i spil.

 

Og du får medarbejdere med høj anciennitet, som har en holdning til det, de laver, og er selvkørende og proaktive i forhold til at få tingene til at køre. Endelig bliver du en del af vores ledergruppe inden for national transport, hvor du kan få sparring hos 2 gode kolleger.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning snarest muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte senior transport manager Uffe Sonne Pedersen på +45 7643 4567.

Please apply via this LINK.

 

#LI-HF #LI-DNP

Denmark