Teknisk projektleder til optimeringsprojekter - Bislev Mejeri

Er du klar til at lede spændende teknologi- og udviklingsprojekter? Bliv en del af vores Production & Technology Development-afdeling (PTD), hvor 4 projektledere arbejder dedikeret med projektledelse og produktionsoptimering for Arla Foods Bislev.

“Arla Foods Bislev mejeri er en højteknologisk virksomhed, som producerer hvid ost  og smelteost af høj kvalitet, til det meste af verden. Der er 140 ansatte på mejeriet, hvor vi producerer ost 24/7 året rundt. Her spiller vi i PTD-afdelingen en vigtig rolle, da vi er inde over implementeringen af nyt maskineri og ændrede forretningsgange,” siger PTD manager Finn Vistisen.

Om jobbet
Det er vores vision at styrke forretningen i vores virksomhed, hvor Arlas Calcium-projekt  kommer til at spille en central rolle. Som teknisk projektleder vil du få en bred berøringsflade, hvor forskellige projekter vil fylde din hverdag.

Du vil være en del af vores projektorganisation, hvor vi sammen driver projekterne fra tidlig idé til implementering og overdragelse til drift. Du vil også være med til, at engagere de enkelte projekt deltagere. Helt konkret vil du:

  • være tovholder på forskellige investeringsprojekter.
  • aktivt inddrage QEHS, produktion, vedligehold og andre funktioner, der er berørte af projekterne, og kommunikere forandringer til disse funktioner
  • styre implementering og vedligeholdelse af en kontinuerlig forbedringskultur hvor LEAN er en aktiv del af hverdagen
  • sikre udbredelsen af lean-værktøjer for at forbedre vores arbejdsmetoder, så vi kan arbejde så effektivt, omkostningsbevidst og miljøvenligt som muligt

Hvem er du?
Stillingen her stiller store krav til dine formidlings- og planlægningsegenskaber, så du kan kommunikere forandringer på en letforståelig måde og effektivt strukturere projekter for at øge vores effektivitet.

Du skal kunne inddrage interessenter og opbygge relationer på tværs af organisatoriske niveauer. Det er vigtigt at du trives rigtig godt i et selvstændigt job, hvor dine samarbejdsevner og handlekraft er med til at bane vejen for resultaterne.

Derudover har du:

  • en baggrund som produktionsingeniør, mejeriingeniør, procesteknolog, maskinmester eller lignende
  • minimum 2 års erfaring med projektledelse eller optimering
  • solide kommunikationsevner på dansk og engelsk
  • helst erfaring inden for fødevare- eller levnedsmiddelindustrien samt stor erfaring med lean og andre projekt- og optimeringsværktøjer
  • erfaring med CE mærkning og energiberegninger vil være en fordel

Hvad kan vi tilbyde?
Et spændende job med gode kollegaer som i en uhøjtidelig tone når vores mål. Med vores store ambitioner for fremtiden og din centrale rolle i vores PTD-afdeling, vil du have stor mulighed for at sætte dit præg på morgendagens Arla Foods Bislev.

I denne rolle vil du dedikere dig til den fortsatte udvikling og optimering af vores processer. På samme måde vil vi investere i din udvikling. Du vil opleve, at du bliver en del af et fællesskab, hvor vi deler vores viden, ideer og tanker med hinanden for at nå over målstregen gennem samarbejde.

Ansøgning og kontakt
Vi ser på kandidater løbende og lukker stillingen når den rigtige kandidat er fundet. Derfor afholdes samtaler også løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte PTD manager Finn Erik Vistisen på tlf. +45 9671 8707

Ansøg venligst via dette LINK.

Denmark