Teknisk Designer - Videbæk

Har du flair for tekniske tegninger? Kan du kombinere din forretningsmæssige indsigt med innovative idéer? Så er du måske vores nye kollega på ARINCO i Videbæk. Her er vi ca. 330 medarbejdere i en højteknologisk virksomhed, som producerer Child Nutrition produkter og mælkepulver til hele verden. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, og er blandt verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer. Glæd dig til et job, hvor du er med til at tegne og dokumentere fremtidens processer.

Teknisk Designer – med sans for detaljen


Produktion af Child Nutrition produkter er et strategisk forretningsområde for Arla Foods Ingrediens, og vi ser en stærkt stigende aktivitet. Vi optimerer, ombygger og udvider løbende produktionen. Din rolle bliver at sikre at vores tegningsdokumenta­tion følger med udviklingen af virksomheden.

Du bliver en del af vores Produktion- og Teknologiudviklingsafdeling og nærmeste kollega med et team af ingeniører og specialister, der alle arbejder på at optimere og udvide forretningen.

Dine arbejdsopgaver omfatter:

  • Etablere et effektivt setup til tegningsdokumentation
  • Etablere et effektivt setup til identifikation af lokaler og udstyr
  • Løbende opdatere tegninger på bygninger
  • Løbende opdatere tegninger på udstyr og forsynings linier
  • Supportere kollegaer ved tegning af nyt udstyr og bygninger
  • Sparring og teknisk support til projektledere og øvrige kollegaer
  • Varetage indkøb og budgetudtræk i SAP
  • Følge teknologiudviklingen og sikre at vi anvender de mest effektive løsninger til tegningsdokumentation etc.

Struktur og teknisk indsigt
Bag dig har du formentlig en uddannelse som Teknisk designer eller lignende. Du har gode IT-egenskaber, og kan tegne i AutoCad, Solid Works og 3D tegningsprogrammer. Desuden anvender du office-pakker som dit daglige værktøj. Kendskab til SAP vil være en fordel. 

Du slipper dine idéer løs med henblik på at skabe de bedst mulige resultater, der sikre at ARINCO’s tegningsstruktur og teknisk dokumentation i fremtiden når helt nye højder. Du er serviceminded og leverer god kvalitet hver gang. Du har du gode kommunikationsevner samt kan sparre og samarbejde med kunder, leverandører og kolleger på forskellige organisatoriske niveauer. Du trives rigtig godt i et selvstændigt job, hvor din handlekraft er med til at bane vejen for resultaterne. Dine sprogkundskaber inkluderer engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og kontakt
Du bedes venligst søge stillingen senest den 1. maj 2019. Vi indkalder løbende til samtaler, så du bedes sende din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Produktions- og Teknologiudviklingschef Heidi Andersen på tlf. 99 94 20 72. Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set annoncen.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark