Teknikere Vedligehold, Mejeri - Slagelse

Kan du reparerer og vedligeholde en moderne og avanceret maskinpark og procesudstyr ?                                                        

Kan du lide en travl hverdag med gode erfarne kolleger hvor vi videns deler og hele tiden udvikler os ?

Så er du måske en af vores nye teknikere i teknisk afdeling på Slagelse Mejeri.

Du har chancen for at blive ansat på et moderne mejeri med ca. 380 medarbejdere, der årligt producerer ca. 210 mio kg friskmælk, koldskål, yoghurter og andre syrnede produkter. Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst.

Stærke tekniske løsninger og professionelt håndværk

Med reference til Teamlederen i teknisk afdeling bliver du tekniker i et team af ca. 20 kompetente og selvstændige kollegaer i vedligeholdelsesafdelingen. Din opgave bliver at udfører tildelte, planlagte vedligeholdelsesopgaver. Leverer akut assistance til vores kolleger i produktionen. At du bidrager med en positiv og udviklende tilgang til opgaver, herunder forstå produktionens behov for professionel teknisk assistance. Du sikrer med en professionel tilgang til opgaverne at, der er fokus på sikkerhed og kvalitet samt en god oppetid på vores produktionsudstyr.

Du omsætter din faglighed og erfaring til resultater.

Din baggrund har givet dig solidt kendskab til teknik, reparation og vedligehold. Ideelt set ser vi gerne, at du:

  • Er uddannet automatik fagtekniker, elektriker, maskinarbejder, smed e.l. - uddannelsesbaggrunden er dog ikke altafgørende, så længe du har en faglig uddannelse og  viden inden for teknik- og vedligehold af produktionsudstyr.
  • Er vedholdende og resultatorienteret.
  • Har erfaring med og trives i en LEAN kultur.
  • Er vant til at arbejde med IT-værktøjer, gerne SAP PM.
  • Har erfaring fra fødevareindustrien, men ikke et krav.

Som person evner du at bevare overblikket, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din tilgang til dagligdagen er involverende, fokuserende og din faglighed sammenholdt med din personlige pondus giver dig et overskud til gavn for alle. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og du har nemt ved at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine øvrige kollegaer og specialister på tværs af mejericenteret.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning på mail til Vedligeholdelseschef Henrik H. Andersson på email: hende@arlafoods.com Send venligst din ansøgning hurtigst muligt, idet vi vurderer ansøgningerne løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte  Vedligeholdelseschef, Henrik H. Andersson på 91317277.

Denmark