Teamleider Verpakken - Nijkerk

We zijn op zoek naar versterking voor onze afdeling Verpakken. We zoeken per direct een Teamleider Verpakken (fulltime 38 uur)

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en coördinatie van de Operators zodanig dat aan de gestelde normen voor veiligheid, kwaliteit, efficiency, betrouwbaarheid, hygiëne en kosten wordt voldaan. Je stimuleert en ontwikkelt de medewerkers in het team met als doel de individuele en afdelingsdoelstellingen te realiseren. Ook signaleer je knelpunten, analyseer je data en kom je met voorstellen tot structurele verbeteringen. Je neemt deel aan bedrijfs brede projecten. Tevens draag je zorg voor het actueel houden van instructies en standaarden en de naleving hiervan. Op de afdeling Verpakken (Mainstream) geef je, samen met 1 collega leiding aan ca. 40 medewerkers, daarnaast geef je leiding aan diverse verbeterteams.

Je profiel
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau op het gebied van (levensmiddelen)technologie en/of procestechniek en daarnaast ruime leidinggevende werkervaring in een productieomgeving. De functie wordt uitgeoefend in twee ploegendienst, een vroege- en een late dienst welke wekelijks wisselen. Het hebben van kennis over Continu Verbeteren  door middel van o.a. LEAN is een vereiste. Ervaring met SAP is een pre.  Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast voel je je aangesproken tot het “Dichter bij de Natuur” duurzaamheidsprogramma dat wij binnen Arla Foods uitdragen.

Wij bieden
Een uitdagende, veelzijdige functie, waarbij je werkzaam zult zijn in een enthousiast team. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Reageer dan voor 30 augustus aanstaande. Bij vragen kun je contact opnemen met Dirkjan Boels op +316-50506603.

Interesse? Solliciteer via deze link

 

Netherlands