Teamleder, Vedligehold - Videbæk

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere til vores el- og pakkeriteams og motivere dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring med drift og vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord? ARINCO i Videbæk er et moderne driftssted, som producerer børneernæring med 350 højt engagerede medarbejdere. Vi er en del af Arla Foods Ingredients, der er en uafhængig virksomhed i Arla Foods, med ambitioner om at blive verdens førende leverandør af laktose og vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Hos os får du højt kvalificerede og innovative kolleger, som du kan sparre med og dermed udvide både dine og vores kompetencer.

Stærke tekniske løsninger og professionel ledelse

Med reference til vedligeholdschefen bliver du daglig leder for 13 kompetente og selvstændige kolleger i vedligeholdsafdelingen. Din primære opgave bliver at lede og udvikle afdelingen, herunder sikre et godt og motiverende arbejdsmiljø. Du fokuserer på optimal produktsikkerhed via forebyggende vedligeholdelse af udstyret, løbende reparationer samt effektiviseringsprojekter. Målet er at sikre, at driftsstedets tekniske drift er så god som overhovedet muligt.

Du er foregangsmand for Lean filosofien, og gennem professionel ledelse sikrer du fokus på afdelingens mål og KPI’er. Du er også ansvarlig for at styre eksterne håndværkere og teknikere, og du sikrer overholdelse af myndighedsforhold og vurderer løbende risikoforhold og teknisk beredskab. Sidst, men ikke mindst, bidrager du aktivt til valg af teknologier og den tekniske standardisering på ARINCO.

Stor faglighed og motiverende ledelsesstil

Din baggrund har givet dig solidt kendskab til kvalitet, teknik og vedligehold, og du har sandsynligvis arbejdet som leder i nogle år. Har du en teknisk overbygning som maskinmester eller lign. er det et plus. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring inden for fødevareindustrien og kendskab til SAP.

Du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, og din faglighed og personlige pondus giver dig den nødvendige respekt blandt dine medarbejdere. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger samt tekniske specialister på tværs af afdelinger.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning senest 25. november, vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Vedligeholdelseschef Christian Hornstrup på 99942086 eller på CHHO@arlafoods.com

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-DNP

 

Denmark