Teamleder vedligehold, Rødkærsbro Mejeri

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring fra drift og vedligehold af produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord? Vores nuværende teamleder har fået nye spændende opgaver internt i Arla, og vi leder nu efter hans efterfølger.

Vi er et moderne mejeri med 250 medarbejdere, der producerer omkring 82.000 tons mozzarella og pizzatop-ost om året. Det gør os til Europas største på området. Mejeriet sover aldrig, så du får stor indflydelse på, hvordan vi ruster den tekniske afdeling til fremtidens udfordringer.

Stærke tekniske løsninger og professionel ledelse
Med reference til den Tekniske chef bliver du daglig leder for 11 kompetente og selvstændige kolleger i vedligeholdsafdelingen – primært elektrikere. Din primære opgave bliver at lede og udvikle afdelingen, herunder sikre et godt og motiverende arbejdsmiljø. Du fokuserer på optimal produktsikkerhed via forebyggende vedligeholdelse af udstyret, løbende reparationer samt effektiviseringsprojekter. Som Teamleder er du foregangsmand for Lean filosofien, og gennem professionel ledelse sikrer du fokus på afdelingens mål og KPIer. Sidst, men ikke mindst, bidrager du aktivt til valg af teknologier og den tekniske standardisering på Rødkærsbro Mejeri.

Du indgår i ledergruppe med endnu en Teamleder, hvor I er ansvarlige for at optimere produktionssetuppet på vores maskiner, så Mejeriets produktionsapparat er i top, og vi kan producere verdensklasse mozzarella.  

Stor faglighed og motiverende ledelsesstil
Din baggrund har givet dig solidt kendskab til kvalitet, teknik og vedligehold, og du har sandsynligvis arbejdet som leder i nogle år. Og hvis du derudover er maskinmester eller ingeniør, er det et plus. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring inden for fødevareindustrien og kendskab til SAP.

Du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, og din faglighed og personlige pondus giver dig den nødvendige respekt blandt dine medarbejdere. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger samt tekniske specialister på tværs af afdelinger.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning senest d.26.05. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Teknisk Chef Per Kjeldsen Hansen på tlf. 87514205.

Ansøg venligst via dette LINK.

*LI-HF

Denmark

Hi visitor from the United States

We have detected you are coming from a location inside the United States.
Do you wish to visit arla.com (this site) or proceed to arlafoodsusa.com?