Teamleder, vedligehold - Hobro

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring fra drift og vedligehold af produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet, performance og oppetid er nøgleord?

Hobro mejericenter er i rivende udvikling og udvider i øjeblikket sit sortiment ved at producere specialprodukter som creme fraiche, yoghurt og skyr oven på normale hvidmælks produkter, i alt 160,000 tons. Hobro Mejericenter er et moderne og teknologisk avanceret sted, som også huser lager-og distributionscenter.

Stærke tekniske løsninger og professionel ledelse

Med reference til vedligeholdschefen bliver du daglig leder for 8 kompetente og selvstændige kolleger i vedligeholdsafdelingen. Din primære opgave bliver at lede og udvikle afdelingen, herunder sikre et godt og motiverende arbejdsmiljø. Du fokuserer på optimal produktsikkerhed via forebyggende vedligeholdelse af udstyret, løbende reparationer samt effektiviseringsprojekter.

Gennem professionel ledelse og LEAN metoder sikrer du fokus på afdelingens mål og KPI’er. Du er også ansvarlig for at optimere produktions-setup’et på vores maskiner, så mejeriets produktionsapparat er i top. Sidst, men ikke mindst, bidrager du aktivt til valg af teknologier og den tekniske standardisering på Hobro Mejeri center.

Stor faglighed og motiverende ledelsesstil

Din baggrund har givet dig solidt kendskab til kvalitet, teknik og vedligehold af produktionsudstyr, og du har sandsynligvis arbejdet som leder i nogle år. Hvis du derudover er maskinmester, ingeniør eller el-installatør, er det et plus. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring inden for fødevareindustrien og kendskab til SAP.

Du har en uovertruffen evne til at tænke i helheder og skabe overblik i pressede situationer, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Din ledelsesstil er delegerende og involverende, og din faglighed og personlige pondus giver dig den nødvendige respekt blandt dine medarbejdere. Samtidig er du kendt for din åbne og imødekommende facon, og det falder dig naturligt og nemt at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dine lederkolleger samt tekniske specialister på tværs af afdelinger.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. 

Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Site Director Jan Vraa Mikkelsen på tlf. 72 22 94 01

Ansøg venligst via dette link

 

#LI-HF 

Denmark