Teamleder til vedligeholdelsesafdeling - Esbjerg mejeri

Har du lyst til at arbejde med mennesker og teknik og hvor dagene ikke er ens ?
Du vil blive en del af et erfarent service-team, hvor du får medansvar for vores SAP PM og Movilizer-system. Her vil du være med til at risikovurdere og kvalitetssikre processer i vores vedligeholdsafdeling, så vi fortsat kan levere den højeste kvalitet til vores kunder i 70 forskellige lande.

Om jobbet.
På vores topmoderne mejeri i Esbjerg fremstiller dine ca. 320  kolleger vores unikke langtidsholdbare UHT-produkter. Her bliver du en del af et team på ca. 25 , hvor du refererer direkte til Vedligeholdelseschefen. Vi samarbejder dagligt med kolleger på tværs af mejeriet, og har en bred kontaktflade.

Din første opgave bliver at opgradere vores SAP.PM-system, så det passer til mejeriets behov. For at få al relevant information er du i tæt dialog med øvrige afdelinger, og da de bl.a. er kunder af systemet, er det vigtig at det er brugervenligt.

Derudover kommer du til at:

  • Varetage teknisk personale.
  • Styre vores SAP.PM. og sikre at vi overholder alle gældende retningslinjer.
  • Sikre at vi implementerer Arla-krav og standarder, og  i den forbindelse varetager du også reklamationssager.
  • Planlægge og deltage i bemanding. 

Hvem er du?
Da du både kommer til at tilbringe din tid på kontoret og i produktionen, får du brug for dine gode samarbejdsevner. Du skal således kunne lytte og forstå dine ”kunder”, men heller ikke være bleg for at sige din mening og holde fast i dine anbefalinger. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har solid erfaring med SAP PM.
  • Har en baggrund som  tekniker eller lignende, men vi vægter din erfaring højere
  • Taler og skriver både dansk  engelsk, samt at tale tysk vil være en stor fordel for dig.
  • Er uddannet Tekniker med el autorisation og har erfaring.

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende: dampkedler, køleanlæg, procesanlæg i mejeri branchen. 

Det er et krav at du sætter sikkerhed og arbejdsmiljø højt og går foran som det gode eksempel.

Hvad tilbyder vi?
Du bliver en del af et mejeri i rivende udvikling. Det betyder også, at du kan prøve kræfter med mange forskellige opgaver. For eksempel kommer du til at arbejde med årsagsanalyser og andre Lean-værktøjer, og du kommer også til at hjælpe din kollegaer i teamet med at løse opgaver inden for indkøb af mejeriudstyr.

Du skal glæde dig til at starte, for du bliver en del af et hjælpsomt team med en høj faglighed. Så ligegyldigt hvilken baggrund du kommer med, kommer du til at lære noget.

Ansøgning og kontakt
Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Når vi har fundet den rette kandidat, tages annoncen ned. Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Vedligeholdelseschef Ole Andersen på tlf. +45 72 22 94 52. Send din ansøgning via linket.

Ansøg venligst via dette LINK

#LI-HF

Denmark