Teamleder til vedligehold, Rødkærsbro Mejeri, Denmark - Rødkærsbro

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere og motivere dem til at yde deres bedste? Har du erfaring med drift og vedligehold af produktionsanlæg af høj teknisk kompleksitet hvor sikkerhed, kvalitet, effektivitet og performance er nøgleord? Kan du svare ja til ovenstående, er det måske dig vi mangler. 

Da vores nuværende teamleder har fået nye udfordringer i vedligeholdsafdelingen på Rødkærsbro Mejeri, leder vi nu efter en efterfølger. Du har chancen for at blive ansat på et moderne mejeri med ca. 270 medarbejdere, der årligt producerer ca. 83 tusind tons mozzarella . Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst. 

Om stillingen 

Med reference til vedligeholdelseschefen bliver du teamleder for 9 kompetente og selvstændige kollegaer samt ansvarlig for en række eksterne leverandører. Teamlederens opgave bliver at lede og udvikle teamet, så vi bliver endnu bedre til at løfte vores udfordringer. Det er vigtigt at den kommende leder fortsat vil holde fokus på et godt og motiverende arbejdsmiljø, hvor sikkerhed, vidensdeling og udvikling af medarbejdernes kompetencer er en fast bestanddel af hverdagen.

Nøgleord for stillingen er sikkerhed og kvalitet samt en god oppetid på vores produktionsudstyr via forebyggende vedligehold og koordinering med vores interne kunder, så udfordringer løses bedst muligt for alle.

Som teamleder er du en dynamo for Arlas lean-filosofi og vil fortsætte denne udvikling i afdelingen. Du anvender lean til at styre afdelingens mål og KPI’er, og du bidrager med din erfaring og sunde fornuft til, at vi bliver endnu dygtigere.

Om dig

Stillingen giver plads til både den meget erfarne leder, der har arbejdet med teamledelse gennem flere år, men det kan også være jobbet til den kandidat, der måske endnu ikke har lang ledelseserfaring men som her vil kunne videreudvikle sit potentiale. Under alle omstændigheder har du et solidt kendskab til kvalitet, teknik og vedligehold fra din  hidtidige karriere.

Du kunne have en baggrund som maskinmester, men din uddannelse er ikke altafgørende så længe du har stor faglig viden inden for teknik og vedligehold af produktionsudstyr – måske endda inden for fødevareindustrien. Du har erfaring med og trives i en lean-kultur, og er vant til at arbejde med IT-værktøjer (gerne SAP PM og SAP LØN).

Du ved hvordan man praktiserer god operationel og inddragende ledelse, og du er vedholdende og resultatorienteret. Du har visioner for hvor du vil hen med dit arbejdsområde og du formår at få dine medarbejdere med dig takket være din motiverende ledelsesstil.

Som person evner du altid at bevare overblikket, og du forvandler systematisk udfordringer til løsninger. Du er kendt for din åbne og imødekommende facon, og du har nemt ved at skabe gode relationer og stærkt samarbejde med dit team såvel som med dine øvrige lederkollegaer og specialister på tværs af mejeriet.

Ansøgning og kontakt

Vi vurderer ansøgningerne løbende, så du bedes venligst søge stillingen snarest muligt via dette LINK. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vedligeholdelseschef Torben Vind Gregersen på 8751 4205 eller skriv til: TOVIG@arlafoods.com.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøg venligst via dette LINK 

 #LI-DNP 

Denmark