Teamleder til skummesal og proces - Hobro

Er du en motiverende leder, der kan sætte retning, har fokus på udvikling af dig selv og dine medarbejdere, og ønsker at være en del af et progressivt mejeri i kraftig udvikling? 
Så er du måske vores nye teamleder til skummesal og proces på Hobro Mejericenter. 

Hobro Mejericenter er et spændende driftsted i en rivende udvikling. Vi udvider i øjeblikket  sortiment ved at producere specialprodukter som creme fraiche, yoghurt og skyr oven på normale hvidmælks produkter, i alt 160.000 årstons. Er du part til en omskiftelig hverdag, der stiller store krav til din produktionserfaring og lederskab, så er du måske vores nye teamleder.” udtaler Senior Production Manager, Hanne Uhrenholt. 

Ansvar for daglig drift og ledelse 
Med reference til produktionschefen har du ansvaret den daglige drift samt ledelse af 15 dygtige og selvstændige mejerister i skummesal og proces på Hobro Mejericenter. Din arbejdstid vil primært være om dagen, men som afdelingsleder har du ansvaret for driften over hele døgnet. 

Som leder sætter du retningen, motiverer og udvikler dine medarbejdere, så sikkerhed, trivsel, kvalitet, effektivitet og performance går op i en højere enhed.

Stillingen fordrer at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får stor indflydelse på mejeriets generelle drift gennem tæt samarbejde med den øvrige organisation på Hobro Mejericenter, og du vil indgå i produktionens ledergruppe.

Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du med LEAN og Line Centric Organisation som fundament gennemfører daglig opfølgning på produktionen og identificerer områder, der kan optimeres. Desuden har du mange ideer til, hvordan vi kan effektivisere processerne, og du er både iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål. 

Glæd dig til en stilling med stor mulighed for at videreudvikle dig selv og have indflydelse på egen hverdag.

Mejeriuddannelse med en involverende lederstil 
Du har en uddannelse indenfor mejeri og fødevareproduktion og har tidligere haft en lederstilling. Som leder har du personlig gennemslagskraft, evner at vise retning og forstår at skabe holdånd i afdelingen og på tværs af produktionen. Dit lederskab er kendetegnet ved at være involverende, tillidsskabende og udviklende. Du er god til at sætte mål, og du er en tydelig kommunikator, der samtidig kan optræde lyttende og give rum til ideer og tanker, der kan være med til at udvikle afdelingen. Du brænder for den daglige drift og motiveres af at optimere processer, implementere nyt og fungerer godt i en omskiftelig dagligdag. Når der opstår udfordringer, går du forrest og tager ejerskab for at sikre der findes løsninger. Du er analytisk og har en struktureret tilgang, kan bevare overblikket og træffe gode beslutninger, også under pres.  

Ansøgning og kontakt
Søg gerne så hurtig som muligt, da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til Senior Production Manager Hanne Uhrenholt på tlf. +45 91 31 14 38.

“At Arla, we strive to unlock the highest potential in each other while working together to create the future of dairy. We push each other to keep our cooperative at the forefront of the dairy industry, so we can create Good Growth and bring health and inspiration to the world, naturally.”

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNI

Denmark