Teamleder til Produktions, IT, Danmark Protein - Videbæk

Kunne du tænke dig at kombinere dine IT færdigheder og ledelsesegenskaber med det formål at sikre fremragende IT support til et stort produktionssted med høj volumen? Så er denne stilling som Teamleder til Produktions - IT teamet på Danmark Protein den helt ideelle.

Om stillingen

Stillingen er placeret i vores vedligeholdsafdeling på Danmark Protein, nær Videbæk.

Vi er en del af Arla Foods Ingredients, som er en selvstændig virksomhed under Arla Foods, hvis ambition er at være verdens største leverandør af vallebaserede ingredienser til fødevareindustrien. Danmark Protein er et højteknologisk produktionssted med 425 medarbejdere, der sørger for, at vi hver dag producerer valleprotein og laktose til en bred vifte af fødevarer

Du vil lede vores IT team i vedligeholdsafdelingen, som består af 8 erfarne kolleger med forskellige baggrunde inden for IT/Operation Technology (OT), IT/OT Infrastructure, IT compliance og IT system management. Teamet er en del af vores vedligeholdsafdeling på Danmark Protein og har ansvaret for at vedligeholde IT/OT delen af vores produktionssystemer, der er afgørende for driften af produktionen og pakkeriet på sitet. IT teamets ansvar er at implementere ændringer, udrette fejl, optimere og vedligeholde produktionens IT/OT systemer og ligeledes supportere brugerne af disse systemer. Endvidere leder eller deltager teamet forskellige IT projekter og samarbejder med eksterne IT konsulenter og leverandører. Da vi producerer fødevareingredienser, er det afgørende, at drift og vedligehold af systemerne efterlever vores standarder og er dokumenteret efter reglerne. For at kunne supportere produktionen i døgndrift har teamet tilkaldevagter.

Hvem er du?

  • Du er uddannet inden for IT/OT og/eller har opbygget relevant erfaring inden for området. Samtidig har du solid erfaring med IT/OT systemer og infrastruktur i en produktionsvirksomhed eller fra et konsulenthus.
  • Det foretrækkes, at du har erfaring med at lede et team, som teamleder eller har været projektleder.
  • Det er en fordel, hvis du har dybdegående kendskab til SLA-aftaler, MES og SCADA.
  • Erfaring med SAP og interesse for Industry 4.0 vil være en fordel.
  • Som person har du god sans for kvalitet, og du har evnerne til at prioritere og lede teamet i travle perioder, hvor du kan sikre, at support og projektleverancer er korrekt udført.
  • Du trives med en bred variation af opgaver, spændende fra det operationelle omkring driften, til deltagelse i udvikling af det strategiske niveau.

Endvidere har du evnerne til at etablere professionelle forbindelser og relationer med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Derudover kommunikerer du klart med mange forskellige samarbejdspartnere, og du er opsat på både at støtte og udvikle dit team. Dette inkluderer bl.a. at give feedback,  og at guide og udvikle dine medarbejdere. Da alle medarbejdere i teamet taler dansk, er det vigtigt, at du er flydende på dansk i både skrift og tale.

Ansøgning og kontakt

Søg gerne hurtigst muligt da vi vurderer ansøgningerne løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Senior Maintenance Manager, Jimmy Gudmann på +45 96945618.

Ansøg venligst via dette link

#LI-HF

Denmark