Teamleder til osteriet – Kruså Mejeri

Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer og arbejdsmetoder? Så har du nu muligheden for at søge stillingen, som teamleder i osteriet på Kruså Mejeri. Vi er et moderne og højteknologisk mejeri, der producerer 28.000 tons hvid ost, som sælges globalt.

Vil du være med til at lave verdens bedste hvid ost produkter? 
Vi har fokus på fortsat udvikling og har brug for dine kompetencer til at nå vores ambitiøse mål. Som teamleder i vores osteri bliver du leder for ca. 28 engagerede medarbejdere i vores to osterier. Du kan se frem til en udadvendt stilling med afvekslende og spændende hverdag med mange forskelligartede opgaver. Du får blandt andet ansvaret for at sikre løbende optimering af processerne, så vi sikrer en effektiv udnyttelse af ressourcerne

Du skaber gode resultater sammen med dine medarbejder 
Som daglig leder af osteriet er det din primære opgave at sikre, at arbejdsmiljøet og kvaliteten i afdelingen er i top og at vi lever op til vores egne samt myndighedernes krav til fødevareproduktion. Desuden har du mange ideer til, hvordan vi kan effektivisere processerne, og du er både iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål. 

Som leder er det dit ansvar at motivere, sætte retning og udvikle dine medarbejder, blandt andet via udviklingssamtaler, hvor du har fokus på sikkerhed og trivsel, samt opfølgning på aftalte mål. Du inddrager dine medarbejder i beslutningsprocesserne for at øge deres arbejdsglæde og skærpe interessen for de daglige opgaver. Hele tiden sikre du en god kommunikation om igangværende og kommende aktiviteter. 

Motiverende leder med gennemslagskraft. 
Du har en uddannelse inden for mejeri, proces, fødevareproduktion eller lignende og har formodentlig allerede haft dit første lederjob. Her har du bevist, at dine motiverende og engagerende metoder virker, og at du er i stand til at få dit team til at yde toppræstationer. Du er vant til at anvende LEAN som effektiviseringsværktøj og har blik for, hvordan vi styrker produktionen ved hjælp af løbende forbedringer. Du er en energisk og nysgerrig teamplayer, der forstår at inspirere og coache dine medarbejdere. Du har gode kommunikationsevner i skift og tale, gerne suppleret med engelsk og tysk.

Ansøgning og kontakt 
Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Robert Larsen på tlf. 7367 5836.  

Please apply via link

#LI-HF

Denmark