Teamleder til Nr. Vium Mejeri – Videbaek

Er du parat til at lede 16-20 dygtige medarbejdere i produktionen på Nr. Vium Mejeri i Videbæk? Trives du i et produktionsmiljø om natten, hvor du selv har mulighed for at tilrettelægge din arbejdsuge? Så kunne denne stilling være noget for dig, hvor du kan blive teamleder på et moderne mejeri med ca. 350 medarbejdere, der tilsammen årligt producerer ca. 45.000 ton gul ost, der sælges over hele verden. Vi er en teknologisk avanceret virksomhed med fokus på fortsat udvikling og vækst.

”Som leder i Arla Foods skal du fokusere på fremtiden, engagere dine medarbejdere og altid stræbe efter at levere enestående resultater. At kunne tage store skridt uden at miste fodfæste kræver at du har selvtillid, en naturlig evne til at lede og lyst til at træffe afgørende beslutninger med såvel global som lokal betydning. Vi lover dig at du kommer til at arbejde i miljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig hver dag.”

Om jobbet

Som teamleder for Osteri 3, der består af Ostetanke, Osteri og Saltning, står du i spidsen for 16-20 højt engagerede medarbejdere, som er vant til at tage ansvar og at agere i en foranderlig hverdag. Osteri 3 er et af de største produktionsafsnit på Nr. Vium Mejeri og der er derfor brug for teamleder både på dag- og nathold. Du bliver sat i spidsen for natholdet og har mulighed for selv at strukturere din arbejdsuge. Du bliver en del af produktionsledelsen på Nr. Vium Mejeri, og hver 2. mandag vil der derfor være brug for at du deltager i produktionsmødet i dagtimerne.

 

Du og de øvrige teamledere har ansvaret for den daglige drift, fra indvejning af mælken til den pakkeklare ost. Du refererer til produktionschefen, og dit mål er at sikre, at arbejdsmiljø, kvalitet af produkterne og performance ligger stabilt og på et højt niveau, hvilket du sørger for, at dit team altid lever op til. Til dette formål søsætter du løbende tiltag for at skabe et godt læringsmiljø, hvor medarbejderne trygt kan videreudvikle samt erhverve nye kompetencer. For at sikre et godt flow i hverdagen har du løbende dialog og samarbejde med mejeriets øvrige afdelinger. Du kan se frem til et udviklende job, hvor du får mulighed for at bringe dine gode lederegenskaber i spil og sætte dit præg på fremtidens produktion af ost på Nr. Vium Mejeri.

Om dig

Du er en erfaren leder og har allerede bevist, at du kan inspirere dine medarbejdere til at yde deres absolut bedste og samtidig skabe en høj grad af trivsel i et foranderligt miljø. Desuden er du en energisk og nysgerrig teamplayer, som ikke er bange for at tage beslutninger – heller ikke de vanskelige. Du bruger din gennemslagskraft og gode kommunikationsevner til at gå forrest og sætte et godt eksempel for dine medarbejdere. Det falder dig naturligt at arbejde i et Lean- og forandringsmiljø, hvor vi gennem involvering arbejder målrettet på at optimere vores processer.

 

Det vil være en fordel, hvis du har en mejerifaglig uddannelse, eller har en anden relevant baggrund inden for fødevarer. Vi modtager dog gerne din ansøgning, hvis du har rette personlighed og erfaring, også selvom du ikke har arbejdet inden for mejeri/fødevarer i din tidligere karriere. Med din resultatorienterede tilgang og proaktive facon kan du hurtigt få noget fra hånden og finde holdbare løsninger. Endelig er du fortrolig med IT og kommunikerer godt på engelsk.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning via dette LINK hurtigst muligt. Vi vil løbende vurdere ansøgningerne og afholde samtaler og tager annoncen ned når stillingen er besat. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til produktionschef Henrik Glerup Andersen på tlf. 96 94 56 64.

 #LI-DNP

Denmark