Teamleder til Høgelund Mejeri - Høgelund

Har du lyst til at stå i spidsen for et engageret team og spille en aktiv rolle i løbende at forbedre vores processer og arbejdsmetoder? Brænder du desuden for at inspirere, motivere og coache dit team, så de går glade på arbejde og leverer deres allerbedste? Så har du det helt rigtige fundament for dette spændende job som Teamleder i skummesal og ostevask på Høgelund Mejeri.

Høgelund Mejeri, der ligger lige ved Haderslev, er et moderne mejeri med ca. 125 medarbejdere. Vi er et højtautomatiseret mejeri, der producerer omkring 9.000 tons Danablu og andre blåskimmeloste, som sælges til markeder over hele verden.

Vil du være med til at lave verdens bedste blåskimmeloste? 

Vi har fokus på fortsat udvikling og har brug for dine kompetencer til at nå vores ambitiøse mål. Som daglig leder af skummesal og ostevask er det din primære opgave at sikre, at arbejdsmiljøet og kvaliteten i afdelingerne er i top og at vi lever op til vores egne samt myndighedernes krav til fødevareproduktion.

Du kan se frem til en spændende stilling med en afvekslende hverdag med mange forskelligartede opgaver, hvor du med LEAN som fundament gennemfører daglig opfølgning på produktionen og identificerer områder, der kan optimeres. Desuden har du mange ideer til, hvordan vi kan effektivisere processerne, og du er både iværksætteren og afslutteren, der følger projekterne helt i mål. 

Du kan se frem til en ansvarsfuld stilling på en attraktiv arbejdsplads, hvor du får frihed til at arbejde selvstændigt og rig mulighed for personlig og professionel udvikling – blandt andet ved at indgå som bidragsyder i forskellige tværorganisatoriske projekter.

Du skaber gode resultater sammen med dine medarbejder 

Som leder er det dit ansvar at motivere, sætte retning og udvikle dine medarbejder, blandt andet via udviklingssamtaler, hvor du har fokus på sikkerhed og trivsel, samt opfølgning på aftalte mål. Du inddrager dine medarbejder i beslutningsprocesserne for at øge deres arbejdsglæde og skærpe interessen for de daglige opgaver. Hele tiden sikrer du en god kommunikation om igangværende og kommende aktiviteter. Det er samtidig vigtigt, at du vil være med til at præge udviklingen i afdelingen og drive arbejdet med løbende forbedringer.

Motiverende leder med gennemslagskraft
Du har en uddannelse inden for mejeri-, proces-, fødevareproduktion eller lignende og har formodentlig allerede haft dit første lederjob. Her har du bevist, at dine motiverende og engagerende metoder virker, og at du er i stand til at få dit team til at yde toppræstationer. Du er vant til at anvende Lean som effektiviseringsværktøj og har blik for, hvordan vi styrker produktionen ved hjælp af løbende forbedringer. Som person er du energisk og en nysgerrig teamplayer, der forstår at inspirere og coache dine medarbejdere. Du har gode kommunikationsevner i skift og tale på både dansk og engelsk.

Ansøgning og kontakt 

Hvis du vil gribe denne spændende mulighed, så søg hurtigst muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Tine Vieland Jensen på tlf. 9131 4964.  

Ansøg venligst via dette link 

#LI-HF

Denmark