Teamleder med fokus på optimeringer, ARINCO - Videbæk

Er du en stærk motivator og klar til at udøve Arlas ledelsesmæssige værdier, og har du lyst til at stå i spidsen for en eller flere pakkelinjer for mælkepulver, så har vi jobbet til dig på ARINCO i Videbæk. ARINCO er en højteknologisk virksomhed i stærk vækst med ca. 325 medarbejdere. I denne stilling har du mulighed for, at blive en del af et stærkt team af ledere og specialister, der hver dag arbejder for at producere højkvalitets mælkepulverbaserede Child Nutrition produkter til forbrugere verden over.

Ledelse, arbejdsmiljø, kvalitet, leveringssikkerhed og LEAN
Som leder for en pakkelinje er dit primære ansvar personaleledelse, herunder opretholdelse af et sikkert, sundt og godt arbejdsmiljø. Du er garant for et højt kvalitetsniveau og sikring af kvalitetsprodukter til de sensitive forbrugere af vore produkter. Du sørger for en høj leveringsevne via optimal produktionsplanlægning og opfølgning på den daglige drift.

Du arbejder på fast daghold, men du bærer ansvaret for afdelingens performance døgnet rundt. Vores kultur er LEAN, hvorfor målstyring og brug af de forskellige LEAN værktøjer i dagligdagen er en selvfølge. Du vil blive uddannet i Arla LEAN, og vi ser gerne, at du har arbejdet med LEAN og har solidt kendskab til principperne.

Stillingen fordrer, at du er en teamplayer og god til at kommunikere og samarbejde. Du får således et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i pakkeriet, såvel som med øvrige afdelinger på Arinco og i Arla Foods. Som supplement, vil du selvstændigt, eller i samarbejde med kolleger på Arinco, skulle drive mindre udviklings- og troubleshooting opgaver. Glæd dig til en stilling med stor mulighed for at videreudvikle dig selv og have indflydelse på egen hverdag.

Baggrund og kompetencer
Den ideelle profil har erfaring med personaleledelse på skiftehold og trives i en kultur, hvor der hele tiden arbejdes med at skabe løbede forbedringer i samarbejde med linjens medarbejdere, teknikere, afdelingens kolleger og støttefunktioner. Du har en baggrund i levnedsmiddelindustrien og kender til branchens krav og standarder. Du har en god teknisk forståelse og evner at gennemskue en kompleks pakkelinje.  Vi ser også gerne, at du:

  • har erfaring med LEAN
  • er erfaren bruger af SAP R/3
  • kan kommunikere på både dansk og engelsk

Dit lederskab er kendetegnet ved at være tillidsskabende. Du er god til at sætte mål, og du er en tydelig kommunikator, der samtidig kan optræde lyttende og give rum til ideer og tanker, der kan være med til at udvikle afdelingen.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 17. juni, 2019. Der vil blive afholdt samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ring til pakkerichef Mikkel Bagger Rasmussen på tlf. +45 9994 2005.

Ansøg venligst via dette LINK 

#LI-DNP 

 
Denmark